Hvor skal dine biler stå? Køb hus med 5 garager til spotpris

Foto: Boligsiden

Træt af at have dine biler stående ved vejen eller i en snæver indkørsel? Vælg et af disse 10 huse, der rummer mere end én garage og alle koster under 2,5 millioner kroner.

Aldrig har danskerne ejet så mange biler som nu. Det slog bilstatistik.dk og FDM fast i en opgørelse i marts 2018. Og danskerne gør ikke bare noget ud af at eje biler. Det er også vigtigt for dem, at deres biler har et godt hjem.

Ordet garage er nemlig notorisk blandt de mest brugte søgeord i Boligsiden.dk’s fritekstsøgning, når boligkøberne kigger på bolig. Og vil man bruge sine penge på at have flere biler fremfor på en dyr bolig, er der også råd for det. For der er faktisk boliger at få, hvor man kan få mere end én garage med i handlen – selv hvis man har et budget på maksimalt 2,5 millioner kroner.

”Der er mange ejendomsmæglere, der reklamerer med to garager i salgsopstillingen, så det er bare at gå i gang med at booke fremvisninger, hvis du skal have fundet et hjem til både familien og bilparken,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Har du mere end to biler, er der lidt færre boliger at vælge imellem, men fra det aktuelle udbud er der alligevel to huse til salg, der fremhæver hele fem tilhørende garager.

”Her er der ikke bare plads til mange biler i de dertilhørende garager. Der er også god plads indenfor til den store familie og til dem, der har brug for et hus, hvor de ikke behøver at renovere alverden. De to huse ligger sågar i samme område omkring Holstebro og Herning, så hvis du alligevel er til fremvisning på det ene, skal du måske lige svinge forbi det andet med det samme,” siger Birgit Daetz.

I 2017 spurgte Boligsiden.dk brugerne, hvor vigtigt det var, at der var garage til en bolig. Her fordelte de mere end 1.500 besvarelser sig nogenlunde ligeligt mellem, om det var vigtigt eller ikke vigtigt.

Her er 10 huse med flere garager

5 garager

Boligerne er ikke længere til salg!

4 garager

Boligerne er ikke længere til salg!

3 garager

Boligerne er ikke længere til salg!

2 garager

Boligerne er ikke længere til salg!

Find mere om