Hold et vågent øje med din ønskebolig

Foto: Boligsiden

Foto: Boligsiden

Vidste du, at du på Boligsiden kan overvåge boliger, du er særligt interesseret i, men som ikke er til salg lige nu? Med funktionen ”Mine ønskeboliger” kan du tilføje boliger til din liste og få en mail, så snart en af dem kommer til salg.

Du går en lille aftentur i området, hvor du bor, eller er måske på besøg hos nogle venner, da du får øje på det skønneste hus, som opfylder alle krav, du har til din ønskebolig. Efter en hurtig søgning på Boligsiden.dk må du konstatere, at huset ikke er til salg. Slukøret går du hjem og glemmer alt om huset, indtil du et par år senere går forbi igen og ser en flyttevogn holde parkeret på vejen foran huset, mens sofaer og papkasser myldrer ind ad hoveddøren. Nu er en anden flyttet ind, og du havde slet ikke opdaget, at dit drømmehus var til salg.

På Boligsiden skal du aldrig mere ærgre dig over, at en interessant bolig er gået din næse forbi. Med funktionen ”Mine ønskeboliger” kan du nemlig lave en liste over ønskeboliger og modtage mails om al aktivitet for de boliger, du har valgt at følge. For den helt specifikke adresse, du har kig på, modtager du altså mails, både hvis boligen kommer til salg, hvis der er prisændringer, mens den er til salg, og hvis boligen bliver taget af markedet igen.

Sådan virker det

For at benytte funktionen ”Ønskeboliger” skal du først og fremmest oprette dig som bruger på Boligsiden.dk. Når det er gjort, går du via menupunktet, ”Min boligside”, ind på undermenupunktet ”Mine ønskeboliger”. Her får du mulighed for at indtaste adressen for den eller de boliger, du har et særligt godt øje til og kan således tilføje dem til din liste over ønskeboliger. Herefter klikker du på knappen ”Opret overvågning” i højre hjørne, så du sikrer dig at få en mail, hvis en af boligerne på listen kommer til salg. Og så er der kun tilbage at vente og håbe på, at en af dem kommer til salg.

Opret dig som bruger på Boligsiden.dk

Se også hvornår boligen sidst blev solgt

Når du tilføjer en adresse til din liste over ønskeboliger, får du også adgang til boligens historik. Dette indebærer al aktivitet siden 1992 inkl. sidste salgspris, byggeår og andre aktuelle BBR-detaljer. Fra boligens arkivside kan du ligeledes benytte dig af Boligsidens øvrige funktioner såsom forskellige lag i kortet, der viser dig, hvor langt du har fra den specifikke bolig til adresser, du hyppigt besøger, fx din arbejdsplads eller børnenes institution. Opret adresserne under ”Mine steder”. Med funktionen, ”Rejsetid”, kan du se, hvor langt du kan komme med et selvvalgt transportmiddel inden for et tidsrum på fx 10-20 min. eller 30-40 min.