Hjem med plads til mortensgåsen – og alle dens venner

Nogle ville kalde det et menageri. For andre er et liv med hele paletten af dyr, både heste, hunde, grise og får – og ikke mindst ænder og gæs – en absolut nødvendighed. Vi har fundet boliger til dig, der sætter livet med dyr i højsædet.

Holder du af dyr, og sætter du dyrevelfærden højt på dagsordenen, er det oplagt at finde en bolig med plads til jer alle sammen – både dig, hestene, hundene, ænderne og ikke mindst gæssene. Uanset, om du vil spise anden eller gåsen mortensaften, eller om du i stedet vil ae dem lidt ekstra på fjerene netop denne dag, er der boliger, der opfylder dit behov for plads til både mennesker og dyr.

”Er man glad for dyr, er det oplagt at flytte lidt ud af byen. Jo længere væk fra byerne man kommer, desto bedre plads er der til fx en andegård, og desuden er der den bonus, at boligerne bliver billigere”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Bo med mortensgåsen

En af disse boliger lidt væk fra byen er den skønne landejendom på Frisholtvej i Bjerringbro. Her er der 2,2 hektar jord og god plads til de dyr, du måtte ønske dig. Der er en stald med seks hestebokse, en stor hundegård og ikke mindst en hønsegård, hvor dine fjerede venner kan boltre sig. Er du typen, der ikke er sentimental omkring dine dyr, kan du sikre dig den allerbedste mortensgås, du selv har opdrættet. Hele herligheden kan blive din for 1.795.000 kroner. Se boligen på Frisholtvej 82, Bjerringbro (billedet øverst)

Skyd din egen mortensgås

Skal din mortensgås leve det frie liv, kan du overveje denne ejendom i Ringkøbing Kommune. Udover plads til heste er der også 15,4 hektar jord, heraf 10 hektar med særdeles god jagt på ænder og gæs. Udbudsprisen er på 2.990.000 kr. Se boligen på Stadiløvej 21, Ringkøbing

Kig på mortensgåsen på afstand

Vil du hverken bo med din mortensgås eller skyde den selv, kan du nøjes med at nyde synet af fuglen på afstand fx fra dette helt fantastiske sommerhus i Vejby. Huset er et Trelleborghus, der ligger på en smuk, kuperet grund med egen bæk og udsigt ud over et dejligt naturområde og et stort græsareal. Her kan du observere gæssene side om side med dådyr, hare, ænder og fiskehejre. Udbudsprisen er 2.495.000. Se boligen på Stokkebjergsvinget 15, Vejby

Find mere om