Her kan du bo i hus med en særlig historie

Alle huse har en historie, og nogle af dem er mere specielle end andre. Boligsiden har set nærmere på ejendomme med en speciel forhistorie. Se dem her.

Hvis vægge kunne tale, kunne de i flere tilfælde berette om spændende begivenheder, som har fundet sted i flere af de aktuelt udbudte ejendomme på det danske boligmarked.

Blandt de mere end 60.000 boliger, der i øjeblikket er til salg, rummer flere en lidt anderledes forhistorie end den gængse fortælling om det danske familieliv. Kender man til forhistorien, er der i hvert fald materiale til den første middagssamtale med vennerne, når man er flyttet ind i sin nye bolig.

I Snekkersten i Nordsjælland finder man for eksempel Dutrupgard. Den 880 kvadratmeter store ejendom har tidligere fungeret som kur og rekreationssted for en række kendte personer i det danske kultur- og samfundsliv.

På disse kvadratmeter er batterierne hos mange kreative personer blevet ladet op, og måske historien kan inspirere de nye ejere til at slippe de kreative kræfter løs.

I en række huse til salg har ejendomsmægleren brugt frasen “særlig historie” i salgsopstillingen. Se dem herunder.

Find mere om