Her er vejnavnene, der byder op til dans

Der findes mange skøre adresser – eksempelvis Verdens Ende og Balsamvej, men der findes også et hav af vejnavne, der frister til at tage en svingom.

Nogle adresser lægger bare mere op til dans end andre, og vi er i dansehumør, for fredag den 7. september chasserer den 15. sæson af Vild med Dans over skærmen. I år sponsorerer Boligsiden.dk vores allesammens danseprogram, derfor har vi snøret vores dansesko og fundet alle de vejnavne, der byder op til dans!

Men hvor I landet ligger de henne, tænker du måske?

Det er der intet entydigt svar på. Vi er så heldige, at de danseglade adresser er spredt ud over hele det danske land. For eksempel findes der både en ’Diskovej’ på Læsø, Nykøbing Falster og i Frederikshavn.

Hvis du er lige så vild med dans, som vi er, kan du gå på opdagelse i boligerne, der ligger på de danseglade adresser her:

Lille Dansestræde

Boligen er ikke længere til salg!

Diskovej

Boligerne er ikke længere til salg!

Valsen

Boligerne er ikke længere til salg!

Der findes endnu flere vejnavne, der byder op til dans, end de listede. Desværre er der bare ingen boliger til salg på dem pt. Men hvis en danseadresse er et must for dig, kan du holde øje med, om der skulle komme en bolig til salg på:

  • Dansebjergvej, 6622 Bække
  • Dansgade, 8250 Viby J
  • Danserhøj, 9700 Brønderslev
  • Danserholmevej, 9460 Brovst
  • Dansestræde, 5000 Odense C
  • Steppevej, 4400 Kalundborg

Flyt ind på danseskolen

Det er dog ikke kun vejnavne, der har danset sig ind i vore hjerter. Denne bolig fortjener også et kig – for i dens tidligere liv var den en gammel danseskole. Er det ikke fint at tænke på?

Boligen er ikke længere til salg!

Hvis du er ligeså stor dansefan som os, kan du vinde billetter til liveshowene af Vild med Dans. Hver uge kører vi to konkurrencer – én på Facebook og én på Boligsiden.dk, hvor du har mulighed for at vinde to billetter.

Læs mere og deltag her.

Find mere om