Her er de boliger, vi elsker mest

Foto: Boligsiden

Glem alt om røde roser og dyr champagne. Med et enkelt klik kan du erklære din kærlighed til den bolig, du holder allermest af på valentinsdag. Se de ti boliger, der har fået flest hjerter på Boligsiden.dk.

Har du prøvet at tabe dit hjerte til en bolig, ved du, det er en alvorlig sag. Vores følelser spiller en stor rolle, når vi køber bolig, og derfor giver det også god mening, at det netop er et hjerte, du kan bruge på Boligsiden.dk til at markere en bolig, du vil sætte på din huskeliste. Og hjerterne bliver flittigt brugt, når vi finder de boliger, som er noget særligt.

Giver man boligen et hjerte på Boligsiden, er det en kærlighedserklæring. Uanset om der er tale om en bolig, man er forelsket i, eller om det er en bolig, man bare er en smule lun på, giver man boligen et hjerte for at huske den og for at kunne finde den hurtigt igen. For at kunne give sit hjerte væk, skal man dog være oprettet som bruger på Boligsiden.dk og logget ind. Her har man adgang til sin huskeliste, hvor hjerteboligerne kommer på.

Endnu ikke bruger på Boligsiden.dk? Opret dig her. Så kan du komme i gang med at dele hjerter ud.

De mest elskede boliger

De boliger, som flest brugere har sat på huskeliste, og som derfor har flest hjerter, har flere fællesnævnere.

”Der er typisk tale om boliger i eller nær København og Aarhus med en god pris i forhold til området – nogle gange dog på bekostning af fx en stor vej i nærheden. Mange af boligerne er i pæn eller god stand, og det karakteriserer nok meget godt, de kriterier, de fleste søger bolig efter: Vi vil gerne bo ”det rigtige sted”, og så går vi efter en lav pris inden for området”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk, og fortsætter:

”Omvendt set vil mange også gerne have noget, der ikke kræver alt for meget arbejde i forhold til restaurering, og så ender vi med de her ret billige boliger, hvor de rigtige gode priser for et fint hus tit afspejler, at der er en støjkilde i nærheden. De her boliger ville komme op i en helt anden prisklasse, hvis de lå et andet sted, men vi kan lide dem, fordi de puster til drømmen om at bo billigt i byen”, siger Birgit Daetz.

Top 10 boliger med flest kærlighedserklæringer

  1. Huldbergs Alle 54, 2800 Kongens Lyngby  

Super charmerende villa på hele 198 kvadratmeter i Kongens Lyngby nord for København. Prisen er uhørt lav for området, men du skal kunne leve med at bo tæt på Motorring 3. Det har mange vurderet, er en overvejelse værd, for huset her har flest hjerter blandt brugerne på Boligsiden.dk. Udbudspris: 2.995.000. Antal hjerter: 63.

  1. Kongemarksvej 11, 2700 Brønshøj 

Vil du have en villa i København Kommune, finder du den ikke meget billigere end her. Hagen? Ja, nogle vil mene, at det er den nærliggende station og jernbane. Men du kan ikke få det hele for det halve, og her er en god bynær beliggenhed til en god pris. Det har mange kastet et hjerte efter. Udbudspris: 2.495.000 kr. Antal hjerter: 61.

  1. Skæringvej 120, 8520 Lystrup

Her er en totalt nyrenoveret bolig, der er lige til at flytte ind i. Den ligger i Aarhus Kommune. Måske ville du ønske, at den lå lidt tættere på Aarhus by, men så havde du ikke fået den til denne pris. Mange har forståeligt nok sat et hjerte på villaen her. Udbudspris: 2.249.000 kr. Antal hjerter: 57.

  1. Gurresøvej 2, 8240 Risskov 

Indflytningsklar villa i Risskov nord for Aarhus. Her får du en god placering i cykelafstand fra Aarhus C, og villaen ligger på en lukket, familievenlig vej. Udbudspris: 2.795.000 kr. Antal hjerter: 56.

  1. Durup Alle 73, 2860 Søborg 

Rigtig fin villa i Søborg til en kvadratmeterpris langt under kommunens gennemsnit. Prisen afspejler beliggenheden ved motorvejen, men den gode pris i en attraktiv kommune har igen trukket hjerter. Udbudspris: 2.995.000 kr. Antal hjerter: 54.

  1. Tæbyvej 58 A, 2610 Rødovre

Her er en villa, der godt nok er billigere end gennemsnittet i kommunen, men forskellen er ikke så stor som for nogle af de andre på listen. Det betyder også, at huset her er godt og gennemsnitligt, og at der ikke er noget, der trækker prisen ned. Sådan kan man også give hjerter. Udbudspris: 2.995.000 kr. Antal hjerter: 52.

  1. Københavnsvej 21, st., 4000 Roskilde

Rigtig pæn stuelejlighed centralt i Roskilde. Lejligheden ligger i en villa, hvor du har underetagen. Der er have, som du deler med underboen. En super god pris, stand og placering centralt i Roskilde, omend ved stor vej, har givet denne lejlighed mange hjerter. Udbudspris: 1.425.000 kr. Antal hjerter: 48.

  1. Tietgensgade 68, 3. tv, 1704 København V 

Mange har forståeligt nok tabt deres hjerte til denne andelslejlighed, der ligger super centralt i København. Her er lækre, rå murstensvægge og 89 kvadratmeter, hvor du er tæt på det hele. Udbudspris: 1.239.360 kr. Antal hjerter: 47.

  1. Tyborøn Allé 94, 2720 Vanløse

Hyggelig, lille murstensvilla i Vanløse ved indgangen til attraktivt kvarter. Villaen kræver lidt arbejde, og du skal også kunne håndtere at bo tæt ved vej og jernbane, selvom der er skærmet godt af med beplantning. Men prisen er god, og mulighederne er der; Det har givet mange hjerter. Udbudspris: 2.095.000 kr. Antal hjerter: 46.

  1. Engledet 16, 3250 Gilleleje

Det eneste sommerhus på listen er dette, og det forstår man. Her er tale om et super hyggeligt og klassisk træsommerhus ved Dronningmølle. Her du placeret ca. 700 meter fra vandet og mellem de to hyggelige sommerhusbyer Gilleleje og Hornbæk. Kvadratmeterprisen ligger langt lavere end gennemsnittet for Gribskov Kommune, der er blandt landets dyreste sommerhuskommuner. Udbudspris: 895.000 kr. Antal hjerter: 45.

Listen er trukket den 9. februar 2016.

Find mere om