Her er Danmarks dyreste landejendomme

Statsgaranteret lån

Foto: Boligsiden.

De 10 dyreste landejendomme, der er udbudt til salg på Boligsiden.dk, koster tilsammen næsten en kvart milliard kroner. Se dem her.

220.475.000 kroner. Så meget er den samlede udbudspris for de 10 dyreste landejendomme på Boligsiden.dk. Så får man naturligvis også noget mere end et husmandssted, et hønsehus og fire stauder i haven. Her er der tale om landlig idyl af ypperste klasse.

10. Listen runder af i Fredensborg med et fantastisk landsted med istandsat hovedhus. Her er maskinhus/værksted og stor stald og der er direkte adgang til Esrum sø med egen bådebro.

9. Lyst- og hesteejendommen Nordtoftdal i Birkerød ligger i naturskønne omgivelser med rigt dyreliv, hestefolde og egen sø. Du får den for 17.175.000 kroner:

8. Tilbage i Kokkedal – i Karlebo ved Hørsholm – ligger en landejendom til 17,8 mio. kr. idyllisk ud til egen sø. Her er oplagt mulighed for hestehold:

7. I det naturskønne Tisvildeleje kan man få denne historiske ejendom på godt 13 ha. Den ligger i Tibirke Bakker med bakker, der bugter sig under et tæppe af lyng, græs og fyrretræer. Se den 17,9 mio. kr. dyre bolig her

6. Videre til en nyopført lystejendom fra 2000. her er 527 m2 hovedbygning og 350 m2 sidebygning i enestående flot arkitektur. Massive merbaugulve, Unoform- og Invitakøkken, jordvarmeanlæg og mange andre luksuriøse installationer. Pris: 17,9 mio.kr. Se lystejendommen her

5. Ved Buresø i Slangerup ligger Kildegården – en eksklusiv lystejendom med privat adgang til skov og ved Mølleåens udspring. Udsigt over et par søer – den ene en badesø med krebs. Ejendommen er udbudt til 17,9 mio. kr.

4. I Vejle ligger denne ejendom til 24,8 mio. kr. for ”hesteelskere og luksusmennesker”. En lystejendom med skibsplankegulv i mahogni, granitblokke i pejsen og lækker pool.

3. Listens første egentlige landbrug er en gård i Jebjerg ved Skive. Her får man 144 ha agerjord beplantet med 9,5 mio. slagsklare planter.

2. Mellem Hornbæk og Gilleleje kan du få en herregård – totalt renoveret og med smedejernsgitterlåger, i elegante hvide farver og med sortglaseret tag. Nabo til lækker golfbane. Pris: 30 mio. kr.

1. Den dyrest udbudte landejendom er Sølyst i Kokkedal. Det er lige sagen for den, der ikke blot er glad for heste, men som dyrker de prægtige dyr på professionelt niveau; her er konkurrencestald med plads til 30 heste og egen ridebane –foruden egen sø og masser af andre lækrefaciliteter. Se ejendommen til 35 mio. kr. her

Find mere om