Her er boligens dybeste hemmeligheder

Drømmer du om en hemmelig vinkælder, en hemmelig passage mellem børneværelserne eller måske en hemmelig bunker? Så gå på jagt efter bolighemmeligheder på Boligsiden.dk.

Kan du holde på en hemmelighed? Så kan du noget, som ejendomsmæglerne ikke kan. For deres salgsopstillinger fortæller ofte alt om de hemmeligheder, der ligger gemt i boligerne på boligmarkedet.

Og her taler vi ikke om skjulte vaskesøjler, køleskabe og opvaskemaskiner forklædt som køkkenskabe. Her taler vi om hemmelige rum og skjulte passager: Rigtige hemmeligheder.

”Der er mange specielle features ved de 66.000 boliger, der er til salg lige nu, men nogle boliger gemmer på helt særlige hemmeligheder, som ejendomsmæglerne slet ikke kan lade være med at afsløre i deres salgsopstillinger. Det kan køberne selvfølgelig takke dem for, for så ved de, at de får en hemmelighed med i købet,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Vi har set lidt nærmere på de mange salgsopstillinger, hvor ordet hemmelig indgår og fundet fem boliger, der holder på hver sin hemmelighed.

Hvor er det hemmelige ølsted?
Gå på jagt efter den tidligere ejers hemmelige ølsted på denne pragtfulde grund med det skønne sommerhus, der ligger midt i et stort skovområde.
Skovagervej 54, 8850 Bjerringbro
Udbudspris: 945.000 kr.

Find hemmelig vinkælder i viktualierummet
Er du til lækker vin, så ryk ind i denne herskabsvilla i Dronninglund, hvor du kan finde en hemmelig vinkælder, hvis du kigger godt efter i viktualierummet.
Slotsgade 94
9330 Dronninglund
Udbudspris: 2.945.000 kr.

Den hemmelige bunker gemt i klitten 
Har du altid drømt om at have din helt egen bunker? Så kan det her fritidshus på Fanø være sagen for dig. Bunkeren er gemt væk i klitten, men hvis du kigger godt efter, finder du den måske.
Dalen 48, Fanø Bad
6720 Fanø
Udbudsprisen: 1.795.000 kr.

Hemmelig passage mellem børneværelserne
Mellem de to børneværelser på første salen kan familiens mindste muntre sig med at besøge hinanden gennem den hemmelige passage, som de voksne nok aldrig finder.
Frigårdsvej 23
5471 Søndersø
Udbudspris: 1.645.000 kr.

Det hemmelige legerum i skunken
Hvor er børnene? Det finder de voksne nok aldrig ud af, hvis ikke de får øje på det hemmelige legerum i skunken.
Mellem Møllevej 2
5550 Langeskov
Udbudspris: 3.695.000 kr.

Find mere om