Her er boligen til nytårsfesten

Foto: Boligsiden

Vil du sikre dig, at du i fremtiden kan holde nogle gedigne nytårsfester, skal du have en bolig med gildesal. Med plads til op til 100 gæster kan du holde fester af en anseelig størrelse. Se boligerne her.

Du kender dilemmaet. Du vil gerne invitere til stor nytårsfest, men du har simpelthen ikke plads til mere end seks-otte gæster. Vil du ikke lade dig begrænse, skal du have en bolig, der er designet til fest, og den slags findes der ikke så få af i det ganske, danske land.

”Der er små 1.700 boliger til salg, der har en gildesal, så der er rigtige gode muligheder for at få en festegnet bolig, hvis det er det, man går efter”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk, der dog påpeger, at mulighederne er bedste i Midtjylland. Se på kortet nedenfor hvor dine chancer er størst for at få en gildesal.

Boligerne med gildesal har endda typisk lavere kvadratmeterpriser end ellers. Det hænger sammen med, at det ofte er større ejendomme, hvor der er plads til en gildesal, og store ejendomme sælges ofte med en slags ”kvadratmeterrabat” – det vil sige, at den enkelte kvadratmeter koster mindre, end hvis det var et lille hus eller en lejlighed. Samtidig er der så godt som ingen gildesale i københavnsområdet, og dermed hører prisniveauet til i et mere tilgængeligt leje.

Sæbygårdsalle 9, 4291 Ruds Vedby

Skal du holde nogle seriøse fester, kan du ikke nøjes med en almindelig gildesal. Så skal du have en kæmpe en af slagsen, som den du finder på denne lystejendom, der har hele 539 kvadratmeter bolig. Her får du en virkelig stor gildesal med plads til ca. 100 gæster med tilhørende køkkenfaciliteter. Du skal dog regne med at betale noget mere end gennemsnitsprisen for boligen her. Udbudspris: 26.000.000 kr.

Kirke Søbyvej 56, 5610 Assens

Virkelig smuk villa med gildesal på første sal oppe under skråtaget. Her er der indbygget bardisk, hvor du kan lange fadøl og driks ud, mens der bliver danset til den lyse morgen. Udbudspris: 2.995.000 kr.

Damvej 54, 9440 Aabybro

Stor bolig på 254 kvadratmeter. Her finder du en stor opvarmet gildesal med bar og rig mulighed for at svinge træbenet på dansegulvet – også i vinterhalvåret. Udbudspris: 2.145.000 kr.

Find mere om