Genialt! Køb hus tæt på skolen og undgå at børnene kommer for sent

Har du svært ved både at nå at sende børnene i skole og selv komme på arbejde til tiden? Det er der råd for. Boligsiden.dk har fundet 10 huse til salg, der ligger mindre end 300 meter fra den nærmeste skole.

Efterårsferien er slut, og mandag begynder med, at du er kommet for sent ud af fjerene. Du kan derfor ikke både nå i bad, give børnene mad, få dem i tøjet og frem til skolen, inden klokken ringer. Og du kan slet ikke selv nå på arbejde til tiden. Lyder det, som noget, der kunne ske hjemme hos dig? Så er du én af dem, der vil have gavn af at rykke tættere på skolen, for så behøver du aldrig mere at komme for sent.

Netop den korte afstand til børnenes skole kan være en fordel for dem, der pendler til arbejde. Og dem er der kommet flere af. Ifølge Danmarks Statistik steg antallet af danskere, der pendler over 40 kilometer med over 20 procent fra 2008 til 2016.

”I en hektisk hverdag hvor mor og far har et arbejde at passe, og hvor børnene har langt til skole, kan det være svært at få tidsplanen til at hænge sammen. Især efter en ferie hvor man lige skal finde rutinerne igen. Derfor giver det god mening for nogle familier at flytte tættere på arbejdet eller børnenes skole for at gøre hverdagen lidt lettere,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Masser af huse tæt på skolen

Går du med tanker om at flytte tættere på dine børns skole, kan du på Boligsiden.dk indtegne et område på et kort omkring den skole, dine børn går på. Når du har gjort det, får du vist alle de boliger, der er til salg i det område, du har indtegnet.

Skal du have hurtig inspiration, har vi på Boligsiden.dk gjort det nemt for dig og valgt 10 huse ud, der ligger under 300 meters gang fra en skole. Måske kan du i de udvalgte huse finde inspiration til et liv, hvor alting bliver bare lidt nemmere.

”Nogle af husene trænger til en kærlig hånd, og madpakken skal jo stadig smøres, men tænk over hvordan beliggenheden vil gøre dit liv lettere. Der er masser af huse, der ligger tæt på en skole. Vi har valgt 10 ud, der ligger under 300 meter fra skolen og med maksimalt fire minutters gang dertil. Det kan da ikke være nemmere,” siger Birgit Daetz.

Via dette link kan du gå til en søgning, hvor du finder alle de huse, hvor der står ”tæt på skole” i beskrivelsen.

10 huse der ligger under 300 meter fra en skole

Boligerne er ikke længere til salg!

Find mere om