Gå på opdagelse i boligmarkedets største kasser

ENGANGSFOTO

Nakkebølle Gods til salg for 80 millioner kroner. Foto: Ole Lindgren & Partner

Der er masser af plads, læssevis af værelser og ekstreme mængder af billeder at gå på opdagelse i. Lad dig inspirere af de største kasser, der er til salg på boligmarkedet lige nu.

Hvis du har set mange huse, ved du sikkert også, at det indimellem kan være svært at finde rundt, selv hvis huset er småt. For var det til venstre efter fordelingsgangen, at stuen lå? Og var det nu den røde eller grønne dør, der gav adgang til badeværelset?

Men et er, at det kan være svært nok at orientere sig i almindelige huse. Der er også de boliger, hvor selv mennesker med en veludviklet stedsans og et stærkt indre kompas kan fare vild.

Netop de store kasser er der en hel del af på det danske boligmarked lige nu. Faktisk er der 19 boliger til salg på Boligsiden, der har et boligareal på mere end 700 kvadratmeter.

”Fordelen ved de største huse er, at der er plads til alle i familien og deres hobbyer. Du kan få plads til modeltoget, I kan lave en hjemmebar, teenageren kan indrette gamerrum og familien kan sætte hjemmebiograf op. You name it. Lad drømmene vokse og ideerne gro, når du tjekker stakkene af billeder, der også følger med, når de rigtige kolosser kommer til salg,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

De to største huse på markedet er sågar mere end 1.000 kvadratmeter og præsenterer sig i hver sin ende af prisskalaen. Det ene er Nakkebølle Gods på Fyn og koster 80 millioner kroner, mens det andet ligger på Skerningegårdsvej mindre end 10 kilometer derfra. Det har en udbudspris på 2,2 millioner kroner.

”Det illustrerer jo meget godt diversiteten på boligmarkedet. Nok er begge boliger store. Rigtig store. De ligger også nærmest helt samme sted. Men de har et helt forskelligt udtryk og historie, og de koster noget vidt forskelligt. Dyk ned i dem begge her på siden og klik, kig og læs,” siger Birgit Daetz.