Fem romantiske boliger du skal se med din Valentin-date

Det bliver ikke mere romantisk end at gå hånd i hånd med sit hjertes udkårne og finde den rede, der skal danne rammen om en fælles fremtid. Boligsiden.dk har fundet 5 romantiske perler, du bør se med din kæreste.

På Valentinsdag må man godt gå all in på romantikken og drømme sig helt ud i en fælles fremtid, hvor alt er perfekt. Og det bliver næppe mere romantisk end at invitere sin Valentin-date på fremvisning i nogle af de boliger, der ville skabe den bedste ramme om et harmonisk liv sammen.

”Når vi køber bolig, køber vi drømmen om vores fremtidige liv. Vi ser os selv i de boliger, vi kigger på, og vi forestiller os, hvordan det bliver at lave mad i samtalekøkkenet, hvor hyggelige aftenerne bliver foran pejsen, og hvordan sommerdagene tager sig ud i haven med de gamle æbletræer. Det er en fantastisk følelse, når man står med sin kæreste, mand eller kone og har fornemmelsen af, at man har fundet det perfekte hjem sammen”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Stråtægt idyl i Nordjylland

Buderupholmvej 48, 9530 Støvring

Huset her er indbegrebet af idyl. Et yndigt hvidt hus med stråtag, der er smukt placeret ved egen sø og med skoven som nabo. Her kan I sidde på den lyse træterrasse og se ud over skoven, der spejler sig i søen. Her er ro og plads til at fordybe sig i livet og i hinanden. Udbudspris: 2.995.000 kr.

Udlev drømmen som vinbonde på Ærø

Øster Bregninge 5, 5970 Ærøskøbing

Kan I se jer selv som vinbønder med jeres eget chateau? På Ærø ligger dette hobby-vinslot med egne vinstokke og produktionsapparat. Her kan man koble helt fra – bogstavelig talt – på den ikke-brofaste ø. Supercharmerende have med hyggelige siddekroge, hvor I kan nyde jeres druer. Udbudspris: 675.000 kr.

Sommeroase med udekøkken

Lundegårdsvej 38, 4736 Karrebæksminde

Tophyggeligt sommerhus med panoramaudsigt over Smålandshavet. Det lille hus og haven er ikke bare en romantisk ramme om lange sommerdage med udsigt ud over vandet. Her kan I også udnytte udekøkkenet, hvor I kan tage jer et glas kølig hvidvin, mens I er fælles om at forberede en gang jomfruhummere til en tur på grillen. Udbudspris: 1.795.000 kr.

Sansehave og stokroser i Kolding

Strædet 8, 6000 Kolding

Her er der ikke bare dømt bondehusidyl. Uden for huset er nemlig en smuk og romantisk anlagt sansehave med havepavillon og en dejlig terrasse. Havepavillonen er tænkt som et thehus, hvor I kan tilbringe timevis omgivet af den smukke have, hvor I også får et fint, lille bassin med åkander og guldfisk. Stokroser og charme giver jer mulighed for at koble helt af, når I er hjemme. Udbudspris: 895.000 kr.

For det kræsne københavner-par

Grønnegade 41, 3., 1107 København K

Virkelig smuk lejlighed i hjertet af København. Brug de lange vinteraftner foran brændeovnen i stuen, hvor I kan kigge ud over byens tage og byens lys. En topcharmerende og velholdt københavnerlejlighed, der giver en perfekt ramme om livet i byen. Udbudspris: 4.695.000 kr.

Find mere om