Fem fede villaer til en million kroner

Hvad skal villaen koste? Ikke nødvendigvis mere end en million kroner. Flere flotte villaer er til salg til eller under den magiske million. Se dem her.

Danmarks billigste villa er i øjeblikket udbudt for bare 75.000 kroner, mens den dyreste står til 65 millioner kroner. Prisspændet er enormt på boligmarkedet, hvor der er noget for enhver pengepung, hvis man ikke hænger sig for meget i boligens stand og beliggenhed. Umiddelbart kan det virker som om, valget står mellem et billigt håndværkertilbud eller en liebhaverbolig til millioner, men kigger man efter, ser man hurtigt, at middelvejen ikke bare er gylden men også lang. Eksempelvis er der et godt udvalg af villaer til maksimalt en million kroner, som er er flotte og velholdte.

”Når man vælger bolig skal man prioritere sine ønsker. Den faktor, der påvirker prisen mest, er beliggenheden. Er drømmen en stor, velholdt villa med godt energimærke, kan den sagtens indfries for under en million kroner, men så bliver det i en mindre by”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Fem fantastiske villaer til maksimalt en million kroner

De flotte villaer til under en million kroner ligger pænt fordelt over hele landet et stykke uden for de store byer. Se fem udvalgte villaer her, og find din egen drømmevilla på Boligsiden.dk.

Dæmningen 33, 6500 Vojens 

Flot, gennemrenoveret villa i villakvarter tæt på skole og børnehave. 165 kvadratmeter bolig, fuldt isoleret garage, flot og nem have. Lige til at gå til. Udbudspris: 1.000.000 kr.

Grønhøjvej 15, 8700 Horsens 

Spændende villa fra 1827, der har beholdt sit charmerende, gamle ydre, men som er forvandlet til en moderne bolig indvendigt. 166 kvadratmeter bolig med mange lækre detaljer. Udbudspris: 1.000.000 kr.

Strucksalle 39, 6270 Tønder 

Virkelig skøn og charmerende villa på 170 kvadratmeter med masser af historie – blandt andet har den fungeret som lægeklinik og har efter sigende været Poul Schlüters barndomshjem. Udbudspris: 999.000 kr.

Grænge Skovvej 127, 4891 Toreby 

Totalt moderniseret rødstensejendom fra 1945 med godt energimærke. Her får du 126 flotte og indflytningsklare kvadratmeter. Villaen er blevet renoveret i 2015 og 2016 med blandt andet ny gulvvarme i hele stueetagen. Udbudspris: 745.000 kr.

Dyssevænget 14, 5450 Otterup 

Gennemført idyllisk ejendom fra 1800, som er blevet renoveret og moderniseret, så den fremtræder i pæn og velholdt stand med pudsede ydervægge og flot stråtag. Her er du tæt på badestrand, og der er mulighed for flexboligtilladelse. Udbudspris: 995.000 kr.

Find mere om