Få mere plads: Billige lejligheder til den STORE familie

Otte værelser midt i Kolding eller fem styks fordelt på 124 kvadratmeter i H.C. Andersens egen by kan blive dine for under 1,9 mio. kroner.

Det kan være lidt af et indretningsmæssigt puslespil at klemme to voksne og tre børn ind i en treværelses lejlighed. Sovesofa, køjeseng og stående buffet kan dog give følelsen af en smule mere plads, og selvom det intime i en lille lejlighed kan være skønt, er det faktisk muligt at erhverve sig en balsal af en ejerlejlighed for under to millioner kroner – vel at mærke uden at skulle flytte på landet.

”Mens priserne på ejerlejligheder i København og Aarhus befinder sig på et højt niveau, er det stadig muligt at finde en bolig, der både er rummelig og budgetvenlig, i en af landets andre attraktive byer. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at gå på kompromis med by- og caféliv, hvis du drømmer om en større lejlighed, men har økonomiske begrænsninger,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Hun pointerer desuden, at flere af de helt store lejligheder, der prismæssigt appellerer bredere, ligger i pendlerafstand til de større byer. Det kan derfor godt betale sig at gøre op med sig selv, om transporttid eller plads betyder mest.

Over 100 lejligheder

Søger du på Boligsiden.dk finder du lige nu over 100 ejerlejligheder med minimum fem værelser til under to millioner kroner. Resultaterne er en blanding af boliger i etagebyggeri og villalejligheder, hvoraf sidstnævnte er en god måde også at udvide hjemmet med et udendørsareal i form af en have.

Har du – eller kender du nogen, der har – brug for mere plads? Vi har udvalgt otte lejligheder med plads til den store familie. Se dem her:

Vestergade 50, 1. sal, 8900 Randers C
196 kvm / 6 vær.
Udbudspris: 1.975.000 kr.

Med denne unikke lejlighed i Randers er der plads til den helt store familie. Ejendommen, der ligger i midtbyen, rummer blandt andet unik spisestue med udskårne paneler, walk in-skab og stort badeværelse.

Trekronervej 15, 2. sal, 8800 Viborg
186 kvm / 7 vær.
Udbudspris: 1.950.000 kr.

Stor herskabelig villalejlighed i to etager beliggende midt i Viborg. Ejendommens ydre trænger til at blive frisket op, men indvendigt er der både god rumfordeling, flotte gulve og lækre badeværelser.

Store Gråbrødrestræde 4, 1. sal, 5000 Odense C
124 kvm / 5 vær.
Udbudspris: 1.895.000 kr.

Stor ejerlejlighed med kun 25 meter til gågaden i hjertet af Odense. Ejendommen er fra 1887, og med til boligen hører brugsret til en fælles lukket gårdhave. Lejligheden rummer blandt andet badeværelse med gulvvarme.

Svanes Plads 5, 1. tv., 8700 Horsens
137 kvm / 5 vær.
Udbudspris: 1.845.000 kr.

Lejligheden her giver mulighed for at bo rummeligt og centralt i Horsens. Boligen er istandsat og fremstår velholdt og indflytningsklar. Spisestuen er helt unik med synlige bjælker og vægpaneler i to meters højde. Lejligheden ligger i gåafstand til strøget og banegården.

Rugmarken 63, 1. tv., 3060 Espergærde
118 kvm / 5 vær.
Udbudspris: 1.795.000 kr.

Velindrettet lejlighed, der løbende er blevet renoveret og derfor fremstår klar til indflytning. Boligen er beliggende tæt på Espergærde Center, skole, Egebæksvang skov og Kystbanen – ideelt for pendlere til København.

Fredericiagade 6, 2. sal, 6000 Kolding
162 kvm / 8 vær.
Udbudspris: 1.785.000 kr.

Du får sjæl, charme, højt til loftet og godt lysindfald med denne lejlighed, der er beliggende med Koldinghus som genbo. Der er køkkenalrum, stort soveværelse med skabsvæg, ekstra gæstetoilet og depot. Ejendommen ligger i gåafstand til gågaden, banegården og slotssøen.

Algade 13A, 1. sal, 4230 Skælskør
217 kvm / 6 vær.
Udbudspris: 1.750.000 kr.

Smuk herskabslejlighed i Skælskør bymidte med over 200 kvm beboelse på samme etage. Lejligheden indeholder blandt andet hall, kontor med adgang til overdækket altan, stue med læsehjørne og spisekøkken med viktualierum.

Oldenborggade 8, st., 7000 Fredericia
158 kvm / 5 vær.
Udbudspris: 1.795.000 kr.

Istandsat og indflytterklar stuelejlighed i en klassisk herskabsejendom fra 1900-tallet beliggende midt i Fredericia tæt ved den nye kanalby. Gåafstand til centrum, cafeer, restauranter og andet byliv. Med til lejligheden hører brugsret til en hyggelig gårdhave.

Find mere om