Efter årets første syv dage: Knap 600 huse er sat til salg

Foto: Boligsiden

Er du på udkig efter et nyt hus, og leder du efter de nyeste på markedet? Så er der god grund til at læse med her. Boligsiden har samlet de knap 600 huse, som er sat til salg i løbet af årets første syv dage. Se dem alle sammen lige her.

Der er allerede godt gang i boligmarkedet anno 2020, og selvom det generelle udbud af huse er svundet ind, er der fortsat rigtig god mulighed for at finde sin fremtidige drømmebolig her på Boligsiden.

Det er ikke mere end en uge siden, at vi med bulder og brag satte punktum for 2019, men siden da er der kommet næsen 600 huse til salg på det danske boligmarked.

”Jul og nytår er en tid, hvor vi har travlt med traditioner og socialt samvær. Det er ikke denne tid på året, hvor der bliver handlet flest boliger. Derfor venter mange sælgere også med at sætte deres bolig til salg til efter nytår, så de undgår længere liggetider end nødvendigt, og det mærker vi nu, hvor der igen annonceres mange boliger til salg,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Noget for enhver smag

Boligerne ligger spredt ud over hele landet, og der er stor forskel i såvel pris som størrelse.

Det dyreste hus i opgørelsen finder man på Forårsvej i Charlottenlund. Det koster 18.995.000 kroner, og omvendt finder man det billigste hus på Lisbyvej i Lemvig. Det koster 135.000 kroner.

Arealmæssigt er der også forskel. Det største hus ligger på Kettingevej 134 i Kettinge. Det rummer nemlig hele 477 kvadratmeter, hvorimod det mindste hus på markedet ligger i Webers Tværgade i Haslev. Her er der plads til at dyrke begrebet ’downsizing’, idet boligen byder på beskedne 59 kvadratmeter.

Du kan se alle de nye villaer og rækkehuse til salg lige her.