Dyrt og eksklusivt: Se de 4 dyreste boliger i de 4 største byer

solgte huse

Foto: Boligsiden

Boligsiden.dk har samlet de fire dyreste boliger i landets fire største byer. Det er dyrt, eksklusivt og ustyrlig flot. Se dem her.

De dyrest boliger til salg i landets største byer koster mellem 14 og 50 millioner kroner, hvilket for langt de fleste boligkøbere vil være helt uvirkeligt store beløb at betale for en bolig. Alligevel kan du finde masser af inspiration til indretning og lækre løsninger til din kommende bolig.

”Hvis du er på jagt efter en bolig og har svært ved at finde ud af, hvad du går efter, så er det et godt tip at lade dig inspirere af de dyre boliger på markedet. Her kan du finde lækre køkkenløsninger, se dejlige badeværelser, få ideer til indretning i stuen og meget mere. Ofte er der også nogle ret specielle løsninger, der kan dele vandene, og det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil og ikke vil have i din nye bolig,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Noget for de nysgerrige

Selv hvis du ikke er på markedet for at købe bolig, men bare er nysgerrig boliginteresseret, kan du få mange timer til at gå med at se på dyre boliger til salg.

”Det er oftest sådan, at der til de dyreste boliger hører de største stakke af billeder i høj kvalitet. De kan sætte drømme i gang hos de fleste boliginteresserede, for det er fascinerende for eksempel at se huset på Mirabellevej i Risskov ved Aarhus. Her er en fantastisk udsigt, separat vinrum, flot interiør, gode materialer og lyse stuer,” siger Birgit Daetz.

Den dyreste bolig til salg lige nu i de fire største byer i Danmark er ejerlejligheden på Store Strandstræde 18a’s anden sal, der i salgsopstillingen kaldes ”et sammenhængende boligkunstværk”.

De dyreste boliger til salg i de fire store byer

KØBENHAVN:

AARHUS:

ODENSE:

AALBORG:

Find mere om