Det kan du få for 1 million kroner i København og Frederiksberg

Foto: Boligsiden

Med en million kroner på hånden kan du godt blive boligejer i København og på Frederiksberg. Men har du hang til at svinge med armene og have masser af plads, skal du finde et andet sted at bo.

Med en gennemsnitlig salgspris på 28.900 kroner pr. kvadratmeter, skal du i teorien ikke regne med mere end 35 kvadratmeter, hvis du har en million kroner at købe ejerlejlighed for i København Kommune. Heldigvis er ikke alle kvadratmeter lige dyre, og reelt kan du købe knap 50 kvadratmeter på Nørrebro, hvis millionen er din grænse. Og det er noget mere, end du kan forvente på Frederiksberg. Her lå de gennemsnitlige salgspriser i januar på 34.000 kroner pr. kvadratmeter, så en million burde i teorien række til 29 kvadratmeter. Det er nogenlunde, hvad du får. Til gengæld er der ikke så meget at vælge imellem. Kun en enkelt lejlighed i Frederiksberg Kommuner holder sig i umiddelbar nærhed af en million kroner, og du må endda betale en smule ekstra for overhovedet at komme med i det gode selskab.

”Jo længere væk fra centrum du kommer, desto lavere bliver priserne. I Nordvest kan du godt få lejligheder, der koster 800.000 kroner, og endnu billigere bliver det, hvis du er villig til at flytte ud i kanterne af København Kommune. Brønshøj, Vanløse og København S – her er de bedste muligheder for at bo billigt. Men en million rækker altså til en lejlighed – selv på Frederiksberg”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

1 million i København

Saltholmsvej 7, 2. tv., 2300 København S 

Rigtig hyggelig lille lejlighed beliggende på stille gade men stadig centralt og tæt på Metro. Flotte plankegulve og fint, lille toilet med brus og separat køkken. Her er 47 rigtig gode kvadratmeter, der kan danne rammen om dit liv fx gennem studiet. Udbudspris: 1.099.000 kr.

Slejpnersgade 6, st., 2200 København N 

Halvanden værelses lejlighed med mulighed for at lave en toværelses på de 42 kvadratmeter. I den nuværende planløsning er der separat køkken og bad samt et værelse med alkove. Køkkenet kan omdannes til værelse, og stuen laves om til køkken-alrum. Lejligheden har desuden et rummeligt badeværelse med separat bruseniche. Her er et hyggeligt gårdmiljø med græs, beplantning, bænke og borde. Udbudspris: 998.000 kr.

1 million på Frederiksberg

Holger Danskes vej 87, 2. 2000 Frederiksberg 

28 kvadratmeter er hvad, det kan blive til på Frederiksberg, og så må du lægge ekstra 85.000 kroner oveni, hvis du skal matche udbudsprisen. Til gengæld får du en lækker og indflytningsklar lejlighed med flisebadeværelse midt på Frederiksberg. Perfekt studielejlighed for dig, der skal læse på CBS. Udbudspris: 1.085.000 kr.

Find mere om