Det hemmelige rum

Boligen til Batman, Sherlock Holmes eller spionen. Mange boliger har et hemmeligt rum, og flere af dem er til salg. Boligsiden.dk er trukket i falskt skæg og briller og er gået på jagt i de skjulte værelser.

I den stilfulde stue bemærker du nok de smukke vægpaneler, men det er ikke sikkert, du ser døren i panelet, der er adgangen til det hemmelige rum. Skjulte døre, hemmelige trapper og en hemmelig grotte er nogle af de elementer, du kan finde i et udvalg af de boliger, der er til salg i dag.

”Boligerne behøver ikke at være meget gamle for at have hemmelige rum, men sandsynligheden er større. Det lader til, man er gået væk fra at bygge skydepaneler og hemmelige trapper i de nye boliger”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Boligerne herunder har rum, du ikke ville drømme om. Se med her.

Hemmeligt rum i panelet

Ågade 15, 3., 9000 Aalborg

Lejligheden i Ågade indeholder ikke bare 190 herskabelige kvadratmeter. Der er også et hemmeligt rum bag vægpanelet i en af de smukke stuer. Meget klassisk. Udbudspris: 3.295.000 kr.

Hemmelig trappe

Kalundborgvej 52A, 4300 Holbæk

I den flotte villa ligger i anden række til fjorden og har ud over fabelagtig udsigt også et herreværelse med en hemmelig trappe, der fører ned til kælderen. Trappen er selvfølgelig så hemmelig, at du ikke kan se den på boligbillederne. Udbudspris: 5.395.000 kr.

Hemmelig grotte i haven

Ifversensvej 12, 9800 Hjørring

Er du til grottestemning som i den originale Batman-grotte, skal du have fat i boligen her, der har en stor og helt unik grotte i haven. Overvej at plante indgangen til, så grotten bliver gemt helt af vejen. Udbudspris: 3.995.000 kr.

Find mere om