De billige boliger er forsvundet fra Strandvejen

Foto: Boligsiden.

I juli måned var der masser af billige boliger til salg på Strandvejen i Nordsjælland. Nu er antallet mere end halveret.

Hen over sommeren havde lykkeriddere gode muligheder for at score en billig strandvejsvilla. I juli måned var der 22 boliger til salg på Nordsjællands strandvej til under 4 millioner kroner. Ikke en pris, der er alle forundt at betale, men ganske billiget set i lyset af, at vejen er en af Danmarks dyreste. Her kan man bo blandt de rige på en af landets mest eksklusive adresser, hvor du aldrig er langt fra vandet.

I dag er der kun 9 boliger at vælge mellem til en udbudspris på under 4 millioner kroner.

”Huspriserne er steget i år, og den tendens kan have fået købere til at slå til på Strandvejen, hvis de har fornemmet, hvor det bar hen. Samtidig har der været nogle rigtig fine huse til salg til rimelige priser. Jeg kan igen bare bekræfte, at de gode huse til skarpe priser ryger først”, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Set over de seneste fire år, har der været en tendens til, at udbuddet af billige villaer på Strandvejen har været største i forårs- og sommermånederne, men faldet i udbuddet har dette efterår været større end normalt.

De gode strandvejstilbud ligger nordpå

De billigste strandvejsvillaer ligger i den nordlige ende på strækningen mellem Nivå og Helsingør, hvoraf flere ligger ved Espergærde og Snekkersten. Du kan ikke forvente at få billige strandvejsvillaer i Københavnerenden af Strandvejen. Det er netop her, det dyreste hus, der er udbudt til salg netop nu, ligger.

Det billigste hus på Strandvejen er i øjeblikket udbudt til 1.795.000 kr. Boligen er ny på Boligsiden.dk og har en liggetid på blot 53 dage. Boligen ligger tilbagetrukket fra Strandvejen, så der er ingen havudsigt. Til gengæld er du blot 5 minutter fra stranden. Fin, mindre villa i to etager med brændeovn og udestue. Måske er det her, du skal starte dit nye liv på Strandvejen?

Har du små 4 millioner at kaste efter projektet, kan du få smukke villaer med havudsigt i Snekkersten og Helsingør.

Find mere om