Danmarks flotteste boliger

Mennesker med en særlig passion skaber særlige hjem. Det gælder fx boligen med designerhaven og villaen med Danmarks måske smukkeste orangeri. Se dem og flere af de andre unikke boliger på Boligsiden.dk.

Alle hjem er unikke, men nogle er bare mere unikke end andre. Blandt nogle af Danmarks mest særlige og smukke boliger finder du højborgen med eget tårnværelse, villaen med designerhaven, den fede villa til under en million, og ikke mindst Danmarks nok smukkeste orangeri.

Her har de nuværende ejere passet særdeles godt på boligerne, og det er tydeligt, at især designerhaven og orangeriet bunder i en dyb passion for planter i og omkring boligen. Men også højborgen er en bolig med karakter, og man skal kunne lide det imposante tårn og de store, hvælvede vinduesbuer.

”Det er klart, at boliger, der er udsprunget af entusiasme og sjæl og derfor fremstår som noget helt sælrigt, koster mere end metervaren. Det er boliger, der er godt vedligeholdt, og hvor du ikke er i tvivl om, at den nuværende ejer har elsket at bo”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Find mere om