Danmarks dyreste: Kvadratmeterpriser der sprænger budgettet

Foto: Boligsiden.

Der findes under 20 villaer i udbud på det danske boligmarked, der har kvadratmeterpriser på den pebrede side af 100.000 kroner. Se det absolut dyreste liebhaverkræs på villamarkedet her.

Det danske boligmarked er god for masser af lækkert liebhaveri, der er strøget ud over det ganske land. Men kun et fåtal af de villaer, der er til salg lige nu, har kvadratmeterpriser så høje, at de runder 100.000 kroner.

”100.000 kroner for en enkelt kvadratmeter hus er på mange måder en magisk grænse. For når vi har at gøre med et hus, der kan bære en så høj kvadratmeterpris, ved man som sælger, at man har noget unikt på hånden,” siger Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Landets højeste kvadratmeterpris

Kaster man et blik på listen over villaerne med de højeste kvadratmeterpriser, ligger villaen på Skodsborg Strandvej 64 nord for København øverst på listen med en pris per kvadratmeter på knap 160.000 kroner.

”Resten af listen er domineret af adresser i Nordsjælland og det indre København, hvor de mest centralt beliggende byhuse konkurrerer på lige fod med velhaverkvarterer i whiskeybæltet,” siger Birgit Daetz.

Kun en enkelt villa i den jyske hovedby Aarhus har en kvadratmeterpris på over 100.000 kroner. Det gælder pragtvillaen på Mirabellevej 9 i Risskov. Huset, der blev renoveret i 2015, ligger i første række til vandet, og det er en sjældenhed på det aarhusianske villamarked.

10 villaer til salg med kvadratmeterpriser på over 100.000 kroner:

Boligerne er ikke længere til salg!