Danmarks billigste ejerlejlighed koster under 1.000 kr. om måneden

Foto: Boligsiden

Det koster under 1.000 kr. pr. måned i låneomkostninger at købe landets billigste ejerlejlighed. Og det koster under 1 mio. kr. at købe de seks billigste ejerlejligheder, der er til salg. Det viser en søgning på www.boligsiden.dk.

Bliv herre i eget hus for under 1.000 kroner om måneden. Nogenlunde sådan kunne annoncen for Danmarks billigste ejerlejlighed lyde. Det koster nemlig kun lige i underkanten af en ’tudse’ i omkostninger til lån, hvis man vælger at købe den billigste ejerlejlighed, der netop nu er til salg på landets mest besøgte boligportal, www.boligsiden.dk.

Lejligheden ligger i Bedsted, Thy og har endda direkte udgang til egen have. Som om det ikke skulle være løgn, så er lejligheden på 1. sal i samme ejendom også til salg og koster også lige kun omkring 1.000 kroner i månedlige udgifter til lån.

Begge ejerlejligheder kan erhverves for en stykpris a kun 125.000 kroner – det gør dem til landets to billigste ejerlejligheder, når man ser på kontantprisen.

Se stuelejligheden fra Bedsted her

Se lejligheden på 1. sal i den lille ejendom her

Under 1 mio. kr. for seks lejligheder

”Det er naturligvis ikke ejerlejligheder i en storby, men det viser, at det kan være rigtig billigt at købe sin egen bolig, og for den, der er lidt nøjsom, kan det måske være den rette bolig”, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos www.boligsiden.dk.

Hun fortæller, at der er rigtig mange billige ejerlejligheder til salg rundt omkring: ”Hvis man ser på de seks billigste ejerlejligheder, der er til salg på www.boligsiden.dk, fremgår det, at man kan få de seks billigste for under 1 mio. kr. Mere præcist skal man kun slippe 884.000 kroner for at få dem alle seks”, siger Birgit Daetz.

Også meget billigt i de større byer

Ser man på ejerlejlighederne til under en kvart million er der for tiden 22 stykker at vælge imellem. Og de ligger ikke kun i de små landsbyer – også byer som Grenaa på Djursland, Haslev på Midtsjælland og B&O-byen Struer er med i selskabet.

”I Struer kan man endda få en ejerlejlighed i et relativt moderne boligbyggeri nær B&O og gode indkøbsmuligheder for en kontantpris på kun 130.000 kroner – eller knap 1.500 om måneden”, og det kan godt være et udmærket tilbud, når man kigger sagen efter i sømmene”, slutter Boligsidens kommunikationsdirektør.

Ejerlejligheden i Struer er landets p.t. tredjebilligste ejerlejlighed.

Find mere om