Carlsbergbyen tager form

Foto: Boligsiden

Lejlighederne i Carlsbergbyen er til salg, og du kan nu købe en lejlighed i det 100 meter høje Bohrs Tårn eller i Humlehuset.

Hvis du synes, at Rundetårn er højt og giver et godt vue ud over byen, så forestil dig udsigten fra et tårn, der er 58 meter højere. Det nye Bohrs Tårn i Carlsbergbyen bliver 100 meter højt. Det er dermed knap 2,5 gange højere end Rundetårn og blot to meter lavere end Domus Vista på Frederiksberg, der dermed bevarer sin status som Skandinaviens næsthøjeste beboelsesejendom, kun overgået af den ikoniske Turning Torso i Malmø på 190 meter.

”Det er attraktivt at bo i højden, og de lejligheder, der ligger over femte sal, bliver helt generelt solgt til højere priser end dem, der ligger længere nede i en etageejendom. Derfor er der noget eksklusivt og interessant ved at bygge så højt”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Ejerlejlighederne i Bohrs Tårn ligger fra 8. – 29. sal, så alle får en god udsigt. Til gengæld bliver prisen også derefter. Den billigste lejlighed til salg er udbudt for 6,8 millioner kroner for en lejlighed på 13. sal. Til gengæld får du 169 kvadratmeter at bolte dig på. Den dyreste lejlighed, der er udbudt for 16 millioner kroner, er placeret på den øverste 29. etage. Byggeriet er først færdigt i 2017, så du må væbne dig med tålmodighed, hvis du vil bo i det høje tårn.

Se den dyreste lejlighed på Bohrs Gade 2

Hygge i Humlehuset

Hvor Bohrs Tårn er et prestigeprojekt, der skal tiltrække pengestærke købere, er Humlehuset lidt mere nede på jorden – helt bogstaveligt. Lejlighederne slutter ved 5. etage, og både størrelse og priser retter sig mod den lille familie, singlen eller den studerende med økonomien i orden. Godt nok er boligerne billigere end i Bohrs Tårn, men en toværelses på 81 kvadratmeter løber alligevel op i 2,7 millioner kroner.

Byggeriet her forventes færdigt i 2016.

Se den billigste lejlighed i Flaskegade 5

Find mere om