Bonderøv med stil

Foto: Boligsiden.

Landejendomme er andet end mudder, gummistøvler og nedslidte længer. Bliv bonderøv med stil i store liebhaverejendomme med smukke udsigter og naturen lige ude foran døren. Boligsiden.dk guider dig til nogle af de smukkeste landejendomme, der er til salg netop nu.

Nogle af de mest eksklusive landejendomme, der er til salg netop nu, ligger i fuldstændig naturskønne områder. Det er store ejendomme med masser af plads både ude og inde, og der er styr på stilen. Ejendommene er renoverede og fremstår lækre og imødekommende.

”Disse hjem er oplagte, hvis man gerne vil bo på landet i en større ejendom, men ikke nødvendigvis har noget ønske om at drive landbrug. Her kan man fx udleve drømmen om at bo flere generationer under samme tag eller få kvadratmeter nok til en pladskrævende hobby”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Tre smukke landejendomme

Er du til imponerende alléer, sirligt revne gårdspladser, landkøkkener, imposante stuer og private søer? Du får det hele her. Der skal mange millioner på bordet, men så bliver du også gårdejer på første klasse. Se de flotte landejendomme nedenfor, hvor den smukke natur og underskønne udsigter supplerer de storladne stuer indenfor.

Lønholtvej 3, 3480 Fredensborg

Slettegård er en eksklusiv oase i Nordsjælland, hvor du kombinerer 545 stilsikre boligkvadratmeter med 493.000 kvadratmeter grund med egen sø og marker, eng og skovhegn, så langt øjet rækker. En smuk og moderne måde at bo på landet. Udbudspris: 30.000.000 kr.

Skibelundvej 15, 6092 Sønder Stenderup 

Mægler beskriver ejendommen som ”Elegant og storladen neoklassicistisk proprietærgård”, og det skildrer ganske godt, hvad vi har med at gøre. Der er tale om en absolut imponerende slægtsgård med 795 kvadratmeter bolig. For dig, der ikke kan nøjes med mindre. Udbudspris: 29.800.000 kr.

Sundgårdsvej 8, 10, 12, 5750 Ringe

Bo i et stykke vaskeægte danmarkshistorie her på Fjellebro Skovgods. Hovedbygningen er opført lige omkring år 1600 og er blevet renoveret løbende siden. Her er det især placeringen på et lille næs, du skal bide mærke i. Det giver godset en fantastisk placering næsten omkranset af vand. Og med 1.278 kvadratmeter bolig får du uden tvivl plads nok. Udbudspris: 28.000.000 kr.