Boligkærlighed ved første klik

I anledning af Valentinsdag kigger vi på de boliger, der får vores hjerter til at banke lidt ekstra. Måske er du endda på udkig efter et hjem, du kan kaste din kærlighed på – og det er netop derfor, du befinder dig her på Boligsiden.dk. Her kan du finde den bolig, der kan danne rammen om dit liv.

Kender du følelsen af at scrolle ned af en liste med boliger, og pludselig skiller én bestemt bolig sig ud af mængden? Du kan slet ikke få øjnene væk fra den efter først at have læst den indledende præsentation. Du klikker på boligen, og straks føler du dig draget. Din fantasi er allerede godt i gang med at skabe scener for, hvordan du træder ind i lejligheden, hvordan dine hænder glider over panelerne, og hvordan køkkenskufferne kører perfekt ind på plads. Alt er lige efter dit hjerte.

Hjerter får brugerne til at huske

I anledning af Valentinsdagen i dag har vi fundet de fem boliger udbudt til salg på Boligsiden.dk med flest hjertemarkeringer – du giver nemlig en bolig et hjerte, når du tilføjer den på din huskeliste. Det er en feature, som Boligsiden.dk har.

Antallet af hjerter kan også give dig en idé om, hvad andre brugere kigger efter.

Gå ind på Boligsiden.dk og giv et stort hjerte til de boliger, som har draget dit blik, så boligen ikke forsvinder for dig blandt de andre boliger. Og hold dig ikke tilbage, hvis det føles rigtigt i maven – slå til, mens boligen endnu er ledig på markedet.

Hvor der er hjerterum, er der husrum

Det er dog ikke kun kemi, der afgør dit boligkøb, men det er lige præcis her, det starter.

”Du skal først og fremmest vælge din bolig, fordi det føles rigtigt i maven. Selvfølgelig skal et boligkøb give mening økonomisk, men ikke udelukkende. Du skal kunne se dig selv leve og dø i det hus. Du skal kunne se dig selv gennemleve dine op- og nedture. Du skal kunne se dig selv med influenza og tømmermænd. Du skal kunne se dig selv være glad, sur og lykkelig her. Du skal kunne se for dig, at dine børn vokser op i det hjem, og dig selv få grå hår – på den gode måde selvfølgelig,” siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk, smilende og ønsker alle brugere en rigtig glædelig Valentinsdag.

Her er øjeblikkets 5 mest omsværmede boliger:

Data trukket d. 06/02-2019

Med 116 hjerter

Boligen er ikke længere til salg!

Med 115 hjerter

Boligen er ikke længere til salg!

Med 106 hjerter

Boligen er ikke længere til salg!

Med 102 hjerter

Boligen er ikke længere til salg!

Med 100 hjerter

Boligen er ikke længere til salg!

Find mere om