Boliger for under to millioner på Strandvejen

Foto: Boligsiden.

Kan du få vristet to millioner kroner ud af banken, kan du købe et hus på den nordsjællandske strandvej. Tre huse holder sig under prisgrænsen, viser tal fra Boligsiden.dk.

På Strandvejen i Nordsjælland ligger nogle af Danmarks dyreste boliger. Her er der øresundsudsigt, og man kan cruise op og ned på vejen med vinden i håret og solen i solbrillen. Dyrehaven tilfører muligheden for en romantisk picnic i en grøn oase kombineret med en vaffelis på havnen. At bo der er lykken for mange, men prisen, der skal betales, er ofte så høj, at det er uden for rækkevidde for almindelig mennesker.

Lige nu er der dog tre huse til salg på Strandvejen, der koster under to millioner kroner. Det strækker næsten til en rekord, for kun i juli 2010 var der flere billige strandvejshuse til salg set over en femårig periode. I juli 2010 sneg antallet sig op på hele fem strandvejshuse til under to millioner.

Alle ligger i Espergærde, som er et mekka for dig, der søger billige Strandvejshuse.

Så billigt kunne du bo på Strandvejen i 2014

Priserne starter faktisk helt nede i 1,6 millioner kroner for boligen på Ny Strandvej 74, 3060 Espergærde. Huset er en velholdt murermestervilla på 75 kvadratmeter. Her ker en balkonagtig, sydvendt træterrasse og en fin grund i overkommelig størrelse. Prisen på 1.575.000 kroner er virkelig et fund på de kanter, men huset er så også placeret med  Strandvejens trafik på den ene side og Kystbanen på den anden.

Længere oppe af vejen på Ny Strandvej 26, 3060 Espergærde ligger et hyggeligt hus i rustik stil med vandskurede facader og sprossede vinduer. Her er du kommet længere væk fra Kystbanen, og prisen er steget til 1.795.000 kroner.

Det sidste hus på Strandvejen til under 2 millioner ligger på Ny  Strandvej 27, 3060 Espergærde. Både hus og have er holdt i udpræget romantisk stil og kan erhverves for bare 1.995.000 kroner.

Find mere om