Billige byggegrunde overalt i Danmark

Byggelystne danskere kan få grunde for under en kvart million. Der er lige knapt 400 af de billige grunde fordelt i hele Danmark, viser en søgning på Boligsiden.dk

Er dit drømmehus ikke til salg, kan du overveje at bygge det selv. Der er nemlig ikke mindre end knapt 4.000 helårsgrunde til salg netop nu. Og prisen behøver ikke at afskrække: Hver 10. byggegrund koster under 250.000 kr.

”Byggegrundende er fordelt over hele Danmark. Selv i eller nær de store byer, er der grunde til salg. Men er man ude efter de billige byggegrunde, skal man se uden for byerne”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Store grunde til små penge

Går du efter de billige grunde kan du glæde dig over, at du får ikke så lidt for pengene. Netop fordi grundende ligger uden for byerne, er der også mange kvadratmeter til prisen.

”Man skal blot huske at tjekke, om der må bygges på grunden. Enkelte grunde må kun bruges til såkaldt rekreative formål eller jagt – de er som regel meget store. Men langt de fleste grunde må bebygges”, siger Birgit Daetz.

Lige nu er den største bebyggelige grund, man kan købe for under en kvart million, på godt 15.000 kvadratmeter.

Den billigste grund koster bare 25.000 kr. Den er 1.180 kvadratmeter og ligger på Lucernemarken i Struer.

Find mere om