96 nye ejerlejligheder til salg i København på én dag

Foto: Boligsiden

Onsdag den 8. juni fik hele 96 ejerlejligheder til salg-skilt på i København by. Det er det højeste antal nye lejligheder til salg på en enkelt dag i hovedstaden i år, viser ny opgørelse fra Boligsiden.dk.

Der blev klistret skilte i ruderne til den helt store guldmedalje onsdag den 8. juni, hvor 96 nye ejerlejligheder kom til salg i landsdelen København By. I gennemsnit er der i 2016 blevet sat 27 ejerlejligheder til salg om dagen i København, men antallet sviger meget. I onsdags slog antallet af nye lejligheder til salg så rekord for 2016.

”Det kan godt føles som om, der er få lejligheder til salg i København, men det er ikke fordi, der ikke kommer nye lejligheder til salg på markedet Det skyldes udelukkende, at de bliver solgt så hurtigt, at de forsvinder, før man rigtig fornemmer, de er der”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

I 2015 blev der i gennemsnit sat knap 29 lejligheder til salg om dagen i København by. Rekorden for 2015 blev sat den 27. februar, hvor hele 131 ejerlejligheder entrerede Boligsiden.dk.

Så hurtigt går salget

I maj blev ejerlejligheder i København by i gennemsnit solgt på 74 dage. Gennemsnittet dækker dog over, at den hurtigst solgte halvdel af lejlighederne blev solgt på bare 19 dage i gennemsnit.

”Der er smæk på salget, så man skal ikke overveje det for længe, når man ser, der er kommet en ny lejlighed til salg”, siger Birgit Daetz.

På Boligsiden.dk kan du oprette en overvågning, så du får en mail om dagen med nye boliger til salg, der matcher dine kriterier – fx et- og toværelseslejligheder i København by. Så er du altid opdateret med, hvad der er kommet til salg det seneste døgn.

Det kræver, at du opretter en profil og logger ind. Se, hvordan du gør.

Find mere om