5 små lejligheder på 5. sal

Foto: Boligsiden

Vil du have et ’room with a view’ uden at betale en formue? På Boligsiden.dk er der mange små penthouselejligheder, der kan tilfredsstille din trang til at bo på toppen uden at flå dig og din pengepung.

Vil du tilføre din studietilværelse en lille smule glamour, kan du med en penthouselejlighed føle, at du er på toppen af verden. Og nu siger vi godt nok penthouse, der måske antyder noget stort og luksuriøst, men hvis du kan skære ned på de mange kvadratmeter og det luksuriøse og nøjes med placeringen øverst i ejendommen, er der rigtig gode og billige lejligheder til dig.

Vi har nænsomt udvalgt de mindste lejligheder, der ligger på minimum femte sal. En enkelt ligger ikke øverst i ejendommen, men alle som en har flotte udsigter ud over byens tage.

1. Julius Bloms Gade 3, 5. 2200 København N

Her kommer du ikke bare helt op i toppen på 5. sal – du kommer også til at bo i kvarteret ved Nørrebroparken, Assistens Kirkegård og Hans Tavsens Park.  Lejligheden er på 25 kvadratmeter, så du skal ikke forvente at kunne træne dine gymnastikserier på gulvet, men til gengæld får du en fin lille lejlighed med særskilt køkken og  bad. Udbudspris:  698.000 kr.

2. Julius Bloms Gade 9, 5. 2200 København N

Lidt længere nede ad gaden i nummer 9 ligger denne lejlighed, der er to kvadratmeter større. Pladsen er udnyttet optimalt i denne lille lejlighed, der også har separat køkken og bad. Og fra dine 5. sal-vinduer er der flot udsigt ud over byens tage. Udbudspris: 750.000 kr.

3. Bagsværd Hovedgade 99, 5. sal. 2880 Bagsværd

Indrømmet, det her er ikke en rigtig penthouse, for selvom lejligheden ligger på 5., er bygningen noget højere. Men følelsen af at være på toppen er den helt rigtige, når du kigger ud over Bagsværd. Lejligheden gør sig til med hele 38 kvadratmeter, som både gør plads til sove- og spiseafdeling og badeværelse med egen vaskemaskine. Udbudspris: 675.000 kr.

4. Sønder Boulevard 53, 5. 12, 1720 København V

I hjertet af Vesterbro ligger denne lejlighed på hele 2 værelser og 41 kvadratmeter. Du bor øverst i ejendommen, og du får et ekstra skud glamour med sildebensparket i stuen. Vil du leve det rigtige københavnerliv, er det her, du skal bo. Udbudspris: 1.475.000 kr.

5. Lynettevej 7, 5. tv., 2300 København S  

Her kommer du helt op under taget i denne toværelses lejlighed med rigtig flot køkken og bad. 41 kvadratmeter har du at bolte dig på, du er tæt på Metro og i cykelafstand fra Amager Strandpark. Udbudspris: 1.090.000 kr.

Find mere om