33 værelser: Her kommer du ikke til at mangle plads

Hvis du går og sukker efter mere plads derhjemme, kan du fantasere dig væk i det hus i udbud, der har flest værelser på plantegningen. Det løber op i intet mindre end 33 styks. Se huset og de øvrige på listen over boliger med flest rum lige her.

Hvis du lige overvejer det, hvor mange værelser er der så i dit drømmehus? Hvis det udover soveværelse og stuer også tæller hobbyrum, hjemmekontor, legeværelse til børnene, walk-in-skab, gæsteværelser til hele familien og måske endda et ekstra værelse til dit modeltog eller kuglepenssamling, løber det hurtigt op i flere rum, end du kan tælle på to hænder.

Og selvom Danmark er et lille land, er der flere huse på markedet, der kan rumme selv de mest krævende boligdrømmeres forventninger til antallet af rum. Huset med flest antal værelser ligger i Hellebæk nord for Helsingør, og her er der intet mindre end 33 værelser. Det burde kunne stille lysten hos selv den mest pladshungrende huskøber.

”Der kan være mange årsager til, at man som køber er på jagt efter et meget rummeligt hus. Det kan være, at du ønsker at inddrage plads til erhverv, at du ganske enkelt har en familie og livsstil, der er ekstra pladskrævende, eller at du sammen med andre leder efter en ejendom, der enten kan fungere som flerfamiliehus eller kollektiv,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

75 millioner kroner for 28 værelser

Det kræver dog som oftest en solid økonomi at rykke ind i de helt store ejendomme. Huset i Hellebæk er sat til salg for 11 millioner kroner. Og nogle af landets absolut dyreste huse er da også at finde på listen over dem med flest værelser på plantegningen. Det gælder eksempelvis Vedbæk Strandvej 328. Her kan de 28 værelser blive dine for 75 millioner kroner.

Det er dog også muligt at få flere værelser, end du har fingre og tæer, for langt færre midler. I Asperup på Vestfyn kan du få en villa med 25 rum for fem millioner kroner. Og her følger endda knap 20.000 kvadratmeter grund med i handlen.

Er du i stedet på jagt efter en ejerlejlighed, hvor du kan slippe for den helt store tur med græsslåmaskinen, kan du her se udbuddet af lejligheder med minimum otte værelser.

Find mere om