17 ejerlejligheder koster over 10 mio. kr.

Landets for tiden dyreste ejerlejlighed er udbudt til knap 17 mio. kr. Til gengæld får man over 900 kvadratmeter for pengene og en bolig i København K. Boligsiden.dk guider til landets allerdyreste ejerlejligheder.

Selv om der er knap 9.700 ejerlejligheder til salg hos de danske ejendomsmæglere, er det kun en forsvindende del af dem, som koster mere end 10 mio. kr. Mere præcis drejer det sig om blot 17 af slagsen. Og med kun et par undtagelser ligger de alle i København og nord for hovedstaden. Det viser en søgning på landets mest besøgte boligportal, www.boligsiden.dk.

Den dyrest udbudte ejerlejlighed netop nu ligger i Bredgade 49 i hjertet af København. Den koster 16.950.000 kr., og for den sum får man intet mindre end 17 værelser fordelt på hele 903 kvm.

Dyrest udbudte, men billigere end gennemsnittet

”Til gengæld er lejligheden udbudt til den laveste kvadratmeterpris blandt de 18 ejerlejligheder, som koster over 10 mio. kr. Prisen er helt nede på under 19.000 kroner”, fortæller Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos www.boligsiden.dk.

Se Danmarks dyreste ejerlejlighed her

Til sammenligning koster den gennemsnitlige ejerlejlighed, der er udbudt til salg, i gennemsnit lige under 20.000 kroner – en anelse paradoksalt – omkring 1.000 kroner mere end landets dyreste ejerlejlighed. Så på den led er landets dyreste ejerlejlighed billigere end gennemsnitslejligheden.

Blandt de 17 dyreste ejerlejligheder ligger de 9 i København og på Frederiksberg, mens seks ligger nord for København i Skodsborg, Hellerup og Klampenborg. Kun to af de dyreste ejerlejligheder ligger uden for hovedstaden og Nordsjælland.

To dyre lejligheder i Jylland

Disse to ejerlejligheder finder man i Østjylland: I Aarhus er det landets tredje dyrest udbudte lejlighed til en kontantpris på 14.995.000 kroner. For den pris får man fire store værelser og i alt 212 kvm på 17. etage i Værkmestergade 25.

Den anden ikke-sjællandske ejerlejlighed ligger i det efterhånden kendte og præmierede boligbyggeri Ved Bølgen i Vejle. Her får man 314 kvm på 8. etage til en udbudspris på 13.595.000 kroner. Det er landets 10. dyreste udbudte lejlighed.

Se den her

Se de 17 dyrest udbudte ejerlejligheder her

Find mere om