10 attraktive boliger der lige har ramt boligmarkedet

Foto Boligsiden

Uanset om du er på seriøs boligjagt, eller om du bare godt kan lige at surfe boligannoncer, er det altid interessant, når nye huse og lejligheder tikker ind på salgslisterne. Vi har her udvalgt 10 attraktive boliger, der måske kan vække din interesse. Kig med!

Kender du det med, at du sidder foran computeren, og pludselig surfer du drømmeagtige huse med havudsigt eller afsindigt store og luksuriøse ejerlejligheder i prisklasser, du slet ikke har råd til? Så er du nok som flest. I hvert fald blandt os der har et godt øje til ejendomsmæglernes mange boligannoncer.

Og heldigvis – vil nogen sige – er det en aktivitet, der aldrig bliver gammel, for hver dag tikker nye salgsemner ind på boligmarkedet.

”Boligsøgning er blevet en folkesport i takt med, at annoncerne er blevet tilgængelige på nettet. Det er klart, at deres primære funktion er at servicere de boligsøgende, som kan sidde hjemme i sofaen og udvælge, hvilke der er værd at give et kig på en fremvisning. Men der er også en stor gruppe af osere, der ganske enkelt bare er enten nysgerrige eller godt kan lide at boligdrømme,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Se dit hjem med nye øjne

Boligsøgning kan dog være mere end blot underholdning for den del af de besøgende, der ikke aktivt er på boligjagt. Det er også en kilde til inspiration, der kan få folk til at se på deres eget hjem med nye øjne.

”Uanset hvor længe du har boet i din bolig, kan du få lyst til at skabe en forandring i dit hjem, og når du får et kig ind i andres, får du også en gratis omgang idéer til, hvordan du kan indrette og ombygge. Særligt i mindre hjem ser vi mange kreative, pladsoptimerende løsninger, mens det i store huse kan være interessant at se, hvordan man bedst udnytter et stort rum og gør det hyggeligt,” siger Birgit Daetz.

Er du glad for at lure på boligannoncer? Vi har udvalgt 10 attraktive boliger, der lige er kommet på markedet. Se dem herunder.

10 november-nyheder på boligmarkedet:

100 kvm og swimmingpool på Frederiksberg
Stor treværelses lejlighed på attraktive Frederiksberg nær Frederiksberg Have og med teatre, butiksliv på Gammel Kongevej og metroen lige i nærheden. Godt vedligeholdt ejendom og nyligt renoveret gårdmiljø med swimmingpool, sauna og privat parkering.

Boligen er ikke længere til salg!

Trendy rækkehus 12 km fra Aarhus
122 kvm top moderne rækkehus i Hinnerup 12 km nordvest for Aarhus i familievenligt og populært område. Boligen har nyt trendy køkken fra 2018, værelser med indbyggede skabe, hyggelig terrasse, stor altan og moderne badeværelse samt gæstetoilet.

Boligen er ikke længere til salg!

208 kvm sommerhus i Norddjurs ved vandet
208 kvadratmeter villa uden bopælspligt i første parket til Bønnerup Strand. Huset er beliggende med en af områdets bedste udsigter på en grund på 1.131 kvm. Ejendommens oprindelige del er renoveret, og i den forbindelse er der etableret et stort og lækkert køkkenalrum.

Boligen er ikke længere til salg!

Bevaringsværdig skolebygning fra 1750 i Nordsjælland
Stråtækt byhus i Fredensborg på 172 kvm plus udhus på 53 kvm. Det bevaringsværdige hus er fra 1750, hvor det fungerede som skole. Det er siden blev opdateret i stedets ånd, og står med hvidkalket facade og sprossede vinduer. Taget er fra 2017.

Boligen er ikke længere til salg!

Stor familievenlig villa på 230 kvm med 1. sal fra 2011
1970’er villaen er med tilføjelsen af en 1. sal fra 2011 udvidet til i alt 230 boligkvadratmeter, som er lige til at flytte ind i. Der er dermed masser af plads til en større familie. Foruden villaen er der carport med integreret udhus/værksted.

Boligen er ikke længere til salg!

To beboelser med idyllisk beliggenhed – perfekt fritidshus
Højt beliggende idyllisk bornholmer-landejendom med udsigt til Østersøen fra haven. Ejendommen, der er uden bopælspligt, består af et hovedhus samt en feriebolig med egen indgang fra gårdspladsen. Derudover er der 4.768 kvm grund med frugttræer, solkroge, terrasser og skovstykke.

Boligen er ikke længere til salg!

100 kvm villa med stor grund til 295.000 kr.
Der er retro- og halvfjerdserstemning for alle 295.000 kroner, men er du til den slags, kan du få et hus i fin og indflytningsklar stand til ganske få penge. Huset, der har terrasser på både for- og bagside, ligger på en knap 1.500 stor grund fem km fra Løgstør og 45 min. fra Aalborg.

Boligen er ikke længere til salg!

Tofamiliehus på toppen af Danmark i Skagen
Smukt Skagenshus i kort afstand til Byfogedskoven, havnen og gågaden. Huset er indrettet med to lejligheder med egen indgang. Der er to indkørsler til isolerede garager fra 2014, der er sammenbygget med hobbyrum imellem. Huset blev gennemrenoveret i 2003/2004.

Boligen er ikke længere til salg!

Villa med sjæl og charme midt i attraktive Tisvildeleje
Smuk og charmerende murstensvilla fra 1927 midt i skønne Tisvildeleje nær stranden og Tisvilde Hegn. Perfekt beliggenhed, hvis du er til gåture i det grønne og naturskønne omgivelser. Huset, der er 166 kvm stort, er i god stand og plantet i en helt fortryllende have.

Boligen er ikke længere til salg!

Arkitekttegnet rækkehus med højt til loftet
Attraktivt rækkehus i ’Gassehaven’ tegnet af arkitekt Palle Suenson. Huset er fra 1978, men er løbende renoveret med respekt for den originale arkitektur og fremstår indflytningsklart med nyere superisoleret glastag over det skønne spiseområde, hvor der er særdeles højt til loftet.

Boligen er ikke længere til salg!

Find mere om