Hør om de nye boligskatter for 2024 i nyt afsnit af Boligkvarteret

internet

Foto: Unsplash

De nye boligskatter, som træder i kraft fra januar 2024, er temaet i det nyeste afsnit af Boligsidens podcast ’Boligkvarteret’. Lyt med og hør, hvad de nye boligskatter kan få af betydning for dig som boligejer, og hvilke mulige bevægelser de kan skabe i boligmarkedet.

Har du styr på de nye boligskatter for 2024, som træder i kraft i dét øjeblik nytårsklokkerne ringer?

Hvis ikke, så kan du med fordel lytte til det nyeste afsnit af podcasten ’Boligkvarteret’, som Boligsiden udgiver i samarbejde med Partnermedier.

Denne gang er temaet nemlig de meget omdiskuterede og forestående boligskatter, som kan få betydning for dig, som i forvejen ejer en bolig, og dig, som planlægger et boligkøb for fremtiden.

Dertil kan de nye boligskatter skabe bevægelser på boligmarkedet og blandt andet få betydning for den lokale prisudvikling.

Med andre ord kan det være en god idé at lytte med i podcast-afsnittet, hvor Mathias Dollerup Sproegel, seniorøkonom hos Sydbank, og Birgit Daetz, boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden, forklarer, hvad de nye boligskatter kan få af betydning for dig.

Rådet fra de to eksperter lyder nemlig, at selv om boligskatterne kan være kompliceret stof at sætte sig ind i, så giver det bedre forudsætninger for ens fremtidige færden som boligejer at have en idé om, hvilken betydning de få fremover.

”Hvis nogen er i tvivl, så er de heller ikke helt godt stillet i forhold til at træffe den bedste beslutning for deres fremtidige boligvalg,” siger Birgit Daetz eksempelvis i podcast-afsnittet.

I afsnittet kan du blandt andet høre en kort gennemgang om formålet med de nye boligskatter, om hvad man skal være opmærksom på, hvis man overtager en bolig før og efter årsskiftet, og om hvilke forskellige bevægelser boligskatterne kan skabe for eksempelvis ejerlejlighedsmarkedet i hovedstadsområdet og parcelhusmarkedet i Vandkantsdanmark.

Dertil kommer Birgit Daetz som altid med en status på boligmarkedet her og nu, som i denne omgang suppleres med forventningerne til boligmarkedet i 2024.

Lyt til eksperternes gennemgang af de nye boligskatter her på Boligsiden, på Spotify, via Apple Podcast, eller hvor du normalt lytter til podcast.

Og skulle du have lyst til at vide mere om de nye boligskatter, kan du læse Boligsidens guide om netop dette her, ligesom du kan blive klogere på de nye ejendomsvurderinger her.

Find mere om