Tips til førstegangskøberen: Råd fra andre førstegangskøbere  

Foto: Boligsiden

Tre førstegangskøbere kommer med deres bedste råd til dig, der står over for dit første huskøb. Dette er den sidste artikel i rækken med videotips til førstegangskøberen.

Selvom man ofte lærer bedst af egene erfaringer, kan disse nogle gange være dyrt købte. Derfor har Jyske Bank interviewet tre huskøbere, der fortæller om deres erfaringer med det første huskøb og giver deres bedste råd videre til dig, der netop nu står over for dit første huskøb.

Som regel dukker der noget uventet op, når man har købt sit første hus. Det kan være, at budgettet ikke holder, som man havde forventet, at man finder ud af, at man har valgt et hus, der ikke helt kan opfylde de behov, man har, eller at der er så store fejl på huset, at de skal udbedres af forsikringen.

”Det kan betale sig at være velforberedt, når man køber bolig. Har man styr på budgettet og har et økonomisk overskud til uforudsete udgifter, er man kommet langt. Men der er mange overvejelser, man skal gøre sig også om fx forsikring, hvor det kan være rart at høre om andres erfaringer”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Læs også:

Tips til førstegangskøberen: Sådan køber du bolig

Tips til førstegangskøberen: Hvor meget kan du købe bolig for?

Tips til førstegangskøberen: Hvilket lån skal du vælge?

Find mere om