Spar penge – køb en bolig på tvang

tvangsauktioner

Foto: Pixabay

Vi er ikke bange for at købe en bolig på tvangsauktion, og er man interesseret, skal man handle hurtigt. Vi har fundet fem gode bud til de tvangs-interesserede.

Boligmarkedet gemmer på masser af unikke boliger på tvangsauktion. Her kan du spare penge, hvis du er villig til at købe et hus, der ikke er blevet gennemgået af en byggesagkyndig eller er dækket af ejerskifteforsikring. Til gengæld får du en hurtig overtagelse og sparer salærer til køberrådgivning.

Og tvangsauktioner tiltaler mange købere. I november måned spurgte vi vores brugere på Boligsiden.dk, om de ville være interesserede i at købe en bolig på tvangsauktion. 75 % svarede ja.

”Der er ikke ret mange boliger til salg på tvangsauktion længere. Boligmarkedet har det ganske enkelt godt, ikke mindst uden for de store byer, og der er mange købere. Det er dog stadig muligt at gøre en god handel og spare penge på tvangsauktioner rundt om i landet”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk

Fem forskellige boligtyper med tvang til fælles

Vi har fundet fem forskellige typer boliger på tvang til dig, der overvejer at købe på tvangsauktion.

Fritidshus med græs på taget 

Teglhøjvej 7, 3100 Hornbæk

Hyggeligt kvarter tæt på strand og by. Bolig på 60 kvadratmeter. Grund på 1450 kvadratmeter. Stue med brændeovn, 2 værelser, badeværelse med brus og gulvvarme. Garage og udhus.

Landbrugsejendom i stråtækt idyl 

Vintergårdsvej 2, 5631 Ebdrup

Flot bindingsværkshus, der dog har brug for en kærlig hånd. 7 værelser, 180 kvadratmeter bolig. Opført i 1827. Staldbygninger, maskinhus og lade. Landbrugspligt.

Fritliggende parcelhus nær vandet 

Rønhave Parkvej 76, 4736 Karrebæksminde

Hus fra 1975 på 145 kvadratmeter i hyggelige Karrebæk i gå-afstand til vandet. Grunden er 923 kvadratmeter. Carport, garage og værksted

Charmerende byhus på Ærø 

Kongensgade 5, 5960 Marstal

Bolig på 102 kvadratmeter med 4 værelser og 2 badeværelser. Midt i Marstal by nær havnen. 3 plan + kælder.

Ejerlejlighed i nedlagt pakhus 

Sdr. Stationsvej 25, 1. tv., 4200 Slagelse

Unik 2-værelses lejlighed i tidligere pakhus. 50 kvadratmeter. Entre med badeværelse, stue med åbent køkken og køle- og fryseskab. Fjernvarme.

Villa med udendørs spa 

Solbjergvej 34, 4270 Høng

Bolig på 141 kvadratmeter med 4 værelser, nyere badeværelse og stor terrasse med spabad og udsigt over åbne marker. Nyere køkken med alle hårde hvidevarer.

Se alle boliger på tvang i hele Danmark netop nu.

Find mere om