Rekordmange holder åbent hus 2. påskedag

Boligejerne går benhårdt efter boligkøberne i påsken. 2. påskedag topper med rekordmange åbent hus-arrangementer, viser tal fra Boligsiden.dk.

Boligkøbere får alle muligheder for at inspicere potentielle drømmeboliger i påsken. Mandag den 21. april er det 2. påskedag, og her er der planlagt rekordmange åbent hus-arrangementer. Mere end 13.000 boliger slår dørene op til åbent hus, og det betyder, at hver sjette bolig, der er udbudt til salg, gør klar til fremvisning.

Der er især ekstra mange sommerhusejere, der lader nysgerrige boligkøbere komme indenfor. 2. påskedag er der planlagt 1.818 åbent hus-arrangementer udelukkende i sommerhuse. Det er næsten dobbelt så mange som på årets travleste dag i 2013, hvor der var 878 arrangementer.

Men der er også godt gang i villafremvisningerne. 2. påskedag er der planlagt 7.499 åbent hus-arrangementer, mens der på årets travleste dag i 2013 var 6.018 arrangementer.

”Alt tyder på, at boligkøberne får noget at se på – og se til – i påsken. Skal man have styr på sine åbent hus-arrangementer, kan man altid bruge appen fra Boligsiden.dk, så man har sin boligsøgning med i marken. Her kan man også se boliger til salg i nærheden, og hvor, der er åbent hus”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Find mere om