Nye tal fra 2017: Flere huskøbere i Hovedstaden

Foto: Boligsiden

Der er solgt over 10 procent flere huse i Region Hovedstaden i januar måned 2017 i forhold til januar sidste år.

Boligmarkedet har lagt godt fra land i starten af 2017, og i Region Hovedstaden er der fart på hussalget. Nye tal fra Boligsiden.dk viser, at januar 2017 har overgået januar 2016 med over 10 procent, når det kommer til salg af huse i regionen.

”Boligsalget har været højt i hele landet i januar sammenlignet med foregående år, og i Region Hovedstaden er salget af villaer og rækkehuse centreret om især den københavnske Vestegn og Nordsjælland,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

På Vestegnen har kommuner som Albertslund og Vallensbæk oplevet en fordobling i salget, mens Fredensborg og Hillerød driver det nordsjællandske husmarked med stigninger i samme leje.

”Salget i kommunerne rundt om København går rigtig godt, og er du på jagt efter et hus, skal du ofte uden for København for at få det, du gerne vil have, til den pris du kan betale. Derfor giver det god mening, at det er på Vestegnen og i Nordsjælland, at stigningerne i salget af huse er størst.”

Med 759 solgte huse er Region Hovedstaden den af de fem regioner, hvor der blev solgt flest huse i januar 2017. Det var dog Region Syddanmark, der oplevede den største stigning i antal solgte huse. Her ligger salget godt 14 procent over januar 2016.

Find mere om