Kun få vil bo på Decembervej

Foto: Boligsiden

Septembervej topper listen over veje opkaldt efter årets 12 måneder, hvor der sælges flest villaer og rækkehuse. Vi vil også hellere bo på Sommervej end på Vintervej, viser tal fra www.boligsiden.dk

I slutningen af 60erne hed DR’s Julekalender ’Jul På Decembervej’. Her kørte en lille mus ved navn Magnus Tagmus rundt i sit futtog i tagrenderne på vejens huse. Om Magnus Tagmus stadig kører i sit tog på Decembervejs tage vides ikke. Men hvis han gør, kender han hver en beboer indgående, for siden 2010 er der ikke kommet nye mennesker til.

Ifølge tal fra www.boligsiden.dk er der nemlig ikke handlet en eneste bolig på Decembervej i de sidste tre år. Derimod er vi vilde med Septembervej, Aprilvej og Augustvej. Disse veje topper listen over veje opkaldt efter de fire årstider og månederne, når det gælder antal bolighandler fra 2010 til 2012.

På Septembervej er der handlet 16 villaer og rækkehuse i de tre år, som statistikken fra www.boligsiden.dk dækker.

Aprilvej og Augustvej trækker også

Derefter følger Aprilvej og Augustvej med hver 13 hushandler. Ser man også på salgstid, topper Aprilvej, idet den gennemsnitlige salgstid for de 13 hushandler kun er på 130 dage – en måned kortere end på Augustvej.

Mens der slet ikke er handlet nogen huse på Decembervej i de seneste tre år, står veje med navnet Vintervej kun for en enkelt handel. Så vil vi trods alt hellere bo på Forårsvej (9 handler) og Sommervej (8 handler).

Bliv ny nabo til Magnus Tagmus

Så Magnus Tagmus må væbne sig med tålmodighed, hvis han savner nye naboer – om end muligheden måske snart byder sig; der er nemlig udbudt et enkelt hus til salg på Decembervej. Det er til gengæld et lækkert arkitekttegnet hus i Aarhus V til kun 2,8 mio. kr.

Se villaen her

Find mere om