I disse dele af Storkøbenhavn kigger flest efter bolig

Foto: Boligsiden

Postnumrene i Københavns Kommune er de mest populære, når Boligsidens brugere kigger efter bolig i Storkøbenhavn. Men Måløv og Ishøj i de yderste forstæder til hovedstaden ligger lige i hælene. Det viser tal fra www.boligsiden.dk.

Det er næppe overraskende for mange, at de københavnske brokvarterer samt Frederiksberg og City er de mest populære, når danskerne leder efter ny bolig i København og forstæderne.

Så overrasker det nok mere, at byområder som Ishøj og Måløv – der er nogle af de yderste forstæder – lægger sig i kølvandet på de mest hotte steder at lede efter ny bolig.

Læs også: Få havudsigt for under en million

Ikke desto mindre er det tilfældet, at de to nævnte forstæder er mere populære blandt brugerne af www.boligsiden.dk end for eksempel Vanløse, Brønshøj og Gentofte, selv om de alle ligger meget tættere på København.

Vil bo tæt på Rådhuspladsen

”Når vores brugere kigger efter bolig i Københavns-området, er alt inden for en radius af 3-4 kilometer fra Rådhuspladsen mest populært. I den sammenhæng er det faktisk kun Nørrebro, der falder lidt igennem”, siger Boligsidens kommunikationsdirektør Birgit Daetz.

Læs også: Knap hver fjerde villa til salg koster under en mio. kr.

Hvor det i Frederiksberg og City samt brokvartererne Østerbro og Vesterbro er op imod 1.700 brugere, der gennemsnitligt klikker sig videre fra www.boligsiden.dk og til de enkelte ejendomsmægleres boligpræsentationer, får de udbudte boliger på Nørrebro ’kun’ op imod 1.000 klik fra Boligsidens brugere.

Det svarer til antallet af brugere, der klikker sig videre til mæglernes præsentationer af udbudte boliger i Måløv og Ishøj.

Populært i Måløv og Ishøj

”Dermed er Måløv og Ishøj blandt de næstmest populære steder at lede efter ny bolig i hovedstadsområdet. De er endda mere hotte end bydele som Vanløse, Hvidovre og Søborg, der alle ligger inden for 15-20 minutter på cykel til Rådhuspladsen”, siger Birgit Daetz

Selv de dyreste dele af Storkøbenhavn – Gentofte, Charlottenlund og Kongens Lyngby – overgås af Måløv og Ishøj i popularitet blandet Boligsidens brugere.

I bund på popularitets-barometeret ligger Kastrup, Brøndby, Herlev, Bagsværd og Hedehusene.

Antal klik fra www.boligsiden.dk til mægler
Kilde: www.boligsiden.dk

Find mere om