Her er lejlighedssalget steget mest i København

Foto: Boligsiden

Islands Brygge ligger i top over bydele i København, hvor lejlighedssalget er steget mest. Det viser handelstal fra første halvår af 2017.

Priserne på ejerlejligheder i de københavnske bydele er steget markant hen over de seneste år, men det har ikke sat handlen i stå. Salgstal for første halvår af 2017 viser, at handlen i fire områder er steget over 20 procent, hvis man sammenligner med samme periode sidste år. Der er vel at mærke tale om bydele, hvor der har været mindst 50 handler i perioden.

Islands Brygge på Amager ligger i top med en stigning på 34 procent. Helt konkret betyder det, at der i år er blevet solgt 86 ejerlejligheder modsat 64 styks i perioden fra januar til og med juni i 2016. De øvrigt bydele, der har vækstet med minimum en femtedel i salget, er Vesterbro, Frederiksberg C og Vigerslev, der ligger på vestsiden af Valby.

”Tidligere var Valby et ganske appetitligt område rent økonomisk for boligkøbere på jagt efter en ejerlejlighed i København, men også her har priserne nået et niveau, der presser en del købere et stykke længere ud af byen. Blandt andet derfor ser vi en stigning i Vigerslev, ligesom også Brønshøj på den anden side af Nordvest har oplevet et øget salg,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Overblik over salgsudviklingen

Herunder kan du se et kort, der illustrerer salgsudviklingen i hovedstaden. Tallene i parentes angiver, hvor mange ejerlejligheder der er blevet solgt i første halvår af 2017.

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Find mere om