Her er det, Danmarks hurtigst sælgende veje har tilfælles

Foto: Boligsiden

Der er mange faktorer, der spiller ind på et hurtigt hussalg – og beliggenhed og pris er blandt de vigtigste af dem. Derudover er der ét specifikt fællestræk, der går igen på top 10-listen over hurtigst sælgende veje i Danmark. Læs her hvilket.

Når boliger skifter hænder, kan det tage alt mellem et par dage og flere år, men kigger man nærmere på Boligsidens top 10 over hurtigst sælgende veje, er der især et fællestræk, der springer i øjnene: natur er et hit!

Nøglen til det hurtige boligsalg

Nøglen til det hurtige boligsalg kan være vanskelig at finde, men formlen er for det meste en god mikstur af beliggenhed, pris, stand, udbud og efterspørgsel. Kigger man nærmere på Boligsidens top 10 over hurtigst sælgende veje, fremgår det, at også en anden faktor scorer højt, når det gælder salgstid. Samtlige veje der optræder på top 10-listen, rummer nemlig et element af natur i vejnavnet, hvor der er alt fra holme, lunde og skove til vange, dale, breder, haver og parker.

”En beliggenhed i naturskønne områder er eftertragtet og påvirker i høj grad salgsprisen, så det er ikke overraskende, at naturen også har en effekt på salgstiden” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Strand, strand og atter strand

Ser man i stedet på salgsprisen, er der ingen tvivl om, hvad der virkelig batter. På top 10 listen over de veje i landet, der har den absolut højeste salgspris, finder man intet mindre end fire veje, hvor ordet ”strand” indgår.

”En villa der ligger under 100 meter fra kysten, koster over det dobbelte af, hvad en gennemsnitlig villa koster. Der er ikke noget som udsigt til hav eller sø, der kan få huspriserne til at eksplodere” afslutter Birgit Daetz

Top 10: Veje med hurtigst salgstid

  1. Brødeskovvej, 3400 Hillerød (49 dage)
  2. Nørholmvej, 7400 Herning (49 dage)
  3. Kanehaven, 8240 Risskov (60 dage)
  4. Christiansdal, 2610 Rødovre (64 dage)
  5. Kovangen, 3480 Fredensborg (66 dage)
  6. Sønderlundsvej, 4000 Roskilde (72 dage)
  7. Grønlunds Alle, 2610 Rødovre (75 dage)
  8. Nørrebred, 2625 Vallensbæk (77 dage)
  9. Grønlandsparken, 6715 (80 dage)
  10. Horsbred, 2625 Vallensbæk (84 dage)
Find mere om