Her er de dyreste villahandler i 2010

Foto: Boligsiden.

De 10 dyreste villaer, der blev handlet i 2010, kostede til sammen en kvart milliard kroner. De fleste af husene ligger i Nordsjælland, men Jylland sniger sig ind på listen to gange.

Det kan godt være, at krisetemaet blev altoverskyggende i pressen og den daglige debat i det forgangne år, men krisen kradsede langt fra alle steder. Det må være konklusionen, når man kigger på listen over de dyreste hushandler i 2010.

En opgørelse fra www.boligsiden.dk viser nemlig, at de 10 dyreste villaer, der blev solgt i løbet af året, blev handlet til en samlet pris på 247 mio. kr.

”Den dyreste hushandel var i Rungsted Kyst. Her lagde køber i september måned 45,5 mio. kr. på bordet for en villa i absolut luksusklasse”, siger Boligsidens kommunikationschef Birgit Daetz.

Tre huse på Strandvejen

Fra årets højdespringer er der et pænt stykke ned til nummer to på listen, som ligger i Hellerup. Her betalte køberen runde 30 millioner for sit nye hus i starten af juli måned.

Otte af årets dyreste huse ligger i Nordsjælland, hvilket næppe er en overraskelse for mange. Heraf ligger tre på Strandvejen.

”De to øvrige pladser på top 10-listen udgøres af Jylland. På syvendepladsen kommer et hus i Silkeborg, der er handlet til 21 mio. kr. i maj måned. Århus er repræsenteret på listens niendeplads. Her er det en bolig, som er handlet til 18,7 mio. kr.”, siger Birgit Daetz.

Tjekker man postnumrene efter på listen over de dyreste villahandler i 2010, står tre kommuner, Hellerup, Rudersdal og Hørsholm alene for syv af årets 10 dyreste villahandler.

Dyreste handler i 2010

Tabellen viser de 10 dyreste handler i 2010.
Oplysningerne er hentet at fra de af skat indregistrerede OIS-data.
Da der er en forsinkelse på de indregistrerede OIS data, kan der vær
e nogle villahandler, som ikke er nået at komme med i oversigten.

Find mere om