Graferne på Boligsiden.dk bliver længere

Graferne på udviklingen i Boligsidens Markedsindeks og udbudsstatistik løber nu tre år i stedet for det hidtidige ene år. ”En stor forbedring,” siger kommunikationsdirektør.

Hvis du har brugt vores Markedsindeks-side, er du måske én af dem, der har ønsket at se udviklingen på Boligsidens Markedsindeks og udbudsstatistik over mere end det ene år, grafen hidtil har vist. Og nu er der så godt nyt til dig.

I denne uge har vi lanceret nye 36 måneders grafer, så du bedre kan få et overblik over, hvordan udviklingen på boligmarkedet har været din kommune eller region.

”Det er en feature, vores brugere har efterspurgt, og vi er glade for, at vi nu kan give dem et værktøj, hvor de kan se en udvikling i priser, salgstider, nedslag og meget mere over længere tid. Det er en stor forbedring,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Vil du for eksempel se, hvordan udviklingen i priserne på ejerlejligheder har været i hele landet, Region Hovedstaden, København og Frederiksberg på samme tid, kan du nu ved få klik få en graf frem, der viser udviklingen over de seneste 36 måneder. Se billede i toppen af artiklen. Du kan selv lege med grafværktøjet ved at klikke her.

Find mere om