Antallet af tvangsauktioner holdt det lave niveau i januar

Foto: Boligsiden.

Antallet af tvangsauktioner steg ganske lidt i januar men holder generelt det lave niveau, viser tal fra Danmarks Statistik.

Antallet af tvangsauktioner er faldet de seneste tre år, og januar holdt det lave niveau, viser tal fra Danmarks Statistik. De sæsonkorrigerede tal viser, at der var 316 tvangsauktioner i januar i år, hvor der i januar 2014 var 312; altså en meget lille stigning.

Tvangsauktioner gennem historien

Antallet af tvangsauktioner faldt med 22 procent fra 2013 til 2014, men antallet har været faldende siden 2012. Historisk set har der i perioden fra 1979 og frem til i dag været færrest tvangsauktioner i 2006, hvor der blot var 103 om måneden, mens antallet toppede i 1990, hvor 1.695 boliger kom på tvangsauktion om måneden.

Tvangsauktioner på Boligsiden.dk

Der er omkring 350 tvangsauktioner på Boligsiden.dk lige nu. Her kan du også læse om, hvordan man handler bolig på tvangsauktion og få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring tvangsauktioner.

Er du interesseret i en af de boliger, der er på tvangsauktion, finder du kontaktoplysninger på rekvirenten, det vil sige den advokat, som har begæret ejendommen sat på tvangsauktion på vegne af en panthaver/rettighedshaver i ejendommen, nederst på boligpræsentationen.

Find mere om