Nyt design giver dig bedre indblik i hver enkelt bolig på Boligsiden

Foto. Boligsiden

Boligsiden har netop lanceret et nyt design på den side, hvor den enkelte bolig vises frem. Med designet følger en række nye værktøjer, der giver dig flere muligheder for at blive klogere på din måske kommende bolig og ikke mindst gør din boligsøgning lettere.

Udstillingsvinduet her på Boligsiden er blevet frisket op. Vi har nemlig fået nyt design, så siden nu ser anderledes ud, når du klikker dig ind på visningen af den enkelte bolig.

Sidens nye look er skabt på baggrund af feedback fra vores brugere, og der er ikke kun tale om en visuel forandring. Med det nye design følger også en række forbedringer af siden samt nye værktøjer, der skal gøre din boligsøgning lettere.

Det betyder, at du udover de allerede anvendte redskaber nu også for mulighed for at undersøge følgende ved hver enkelt bolig:

  • Overblik over solens bane og nedbør på kort
  • Et samlet område, hvor du finder informationer om boligens tidslinje, senest solgte boliger i området, salgspriser med mere.
  • Muligheden for at integrere alle oplysninger om seneste solgte og lignende informationer på et kort, så du har fuldt overblik.
  • Alle boligens BBR-oplysninger samlet på ét sted.

Få første kig ind i boligen hjemme bag skærmen

Kort fortalt handler ændringerne i høj grad om, at der er bygget på det allerede eksisterende. Vi har altså ikke fjernet de værktøjer, du hidtil har haft adgang til. Men fremover kan undersøge endnu flere forhold omkring den bolig, som du er interesseret i. Og det kan du vel at mærke gøre i sofaen bag computerskærmen, så du er opdateret og forberedt på, hvad du skal spørge ind til ved en eventuel senere fremvisning.

”Vi har gjort meget ud af at lytte til vores brugeres erfaringer og feedback, og på den baggrund, har vi fået tilføjet nye værktøjer, der giver mulighed for at undersøge en bolig nærmere, så man er klædt rigtig godt på til den fysiske fremvisning af boligen samt en eventuel senere købsproces,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

For eksempel er det nu muligt at se solens bane, når du klikker dig ind på kortet for at se placeringen af den enkelte bolig. Dermed kan du let tjekke, hvor solen står op, hvordan solens bane ændrer dig i takt med årstiderne, og dermed hvor du skal placere køkkenhaven eller den nye terrasse.

En anden væsentlig feature, der er blevet mere efterspurgt i de seneste år, er muligheden for at undersøge hvor udsat en ejendom er for oversvømmelse ved eventuelle store regnmængder. Dette får du nu også nemt overblik over på nedbørskortet. Og dermed ved du hvilke foranstaltninger, du eventuelt skal tage.

Hvor langt får børnene i skole, og hvor er nærmeste supermarked?

Det er ikke kun den enkelte bolig, som du finder flere oplysninger om i det nye design. Du kan også få et hurtigt overblik over, hvor de nærmeste indkøbsmuligheder, dagtilbud og offentlig transportmuligheder findes i nærheden af boligen.

Kort sagt handler alle tiltagene om at klæde dig bedst muligt på til købet af din eventuelle drømmebolig. Både når det gælder et let tilgængeligt overblik over statistik og tal som salgspriser og liggetider i området samt muligheden for at undersøge det umiddelbare nærområde omkring boligen.

Vi vil meget gerne høre fra dig

Som det er med alt nyt, kan det ved første øjekast måske være svært at få overblik over det nye design.

Derfor vil vi også meget gerne høre såvel ris som ros fra dig, hvis du har kommentarer eller oplevelser fra brugen af siden, som du har lyst til at dele med os. Du er velkommen til at kontakte os herunder: