Ny inspiration: Her er fem boligblogs, der guider dig til ny indretning

Foto Boligsiden

Med en ny bolig følger også lysten til at indrette og sætte sit eget præg på boligen. Og har du brug for ny inspiration, har Boligsiden her samlet et udpluk af de populære boligblogs, hvor du kan få gode ideer til alle dele af boligen.

Du har fundet boligen. Den helt perfekte, som du nu kun venter på at kunne flytte ind i. Måske er der et par renoveringsopgaver, der skal løses først, eller måske kan du flytte direkte ind i en nyrenoveret eller helt nybygget bolig.

Uanset scenariet glæder du dig med garanti. Det er nu, du skal til at skabe dit hjem. Basen, som føles rigtig for dig, og stedet, hvor du til hver en tid kan læne dig tilbage, koble fra og genoplade de mentale batterier til de næste dages udfordringer.

Når du som boligkøber er nået hertil, er der formentlig en masse tanker, der kører rundt i hovedet. Hvordan skal stuen indrettes? Og hvad med køkkenet? Og for alle de øvrige boligejere, opstår der også i mange tilfælde en lyst til at ommøblere og give diverse rum i boligen nyt liv.

I alle tilfælde kan det være rart med ny inspiration udefra. I den forbindelse kan det være en ide at se nærmere på de mange boligblogs, som findes i Danmark.

Boligsiden har set nærmere på nogle af dem, og vi har her samlet et lille udpluk, som hver især har forskellige input til dit nye hjem.

Læs med her og lad dig inspirere:

liseogmichael.dk

Bag denne blog står Lise Vandborg og Michael Stig. Måske kan du huske dem fra programmet ‘Nybyggerne’, som de deltog i og vandt tilbage i 2016. Siden har de solgt huset i Farum og er flyttet ind i et hus i skoven, hvorfra de deler deres glæde for indretning og DIY-projekter med deres følgere, ligesom vi også får et indblik i deres liv som småbørnsfamilie.

bungalow5.dk

Allan Torp er manden bag denne blog, som viser den mere maskuline side af boligindretningen frem. Han har drevet bloggen siden 2010, og foruden at give tips og inspiration til egen indretning, finder du også de såkaldte ‘Home Tours’ på denne blog. Kort sagt er det et kig ind i andres hjem, hvor man kan hente inspiration til egne projekter.

sonomaseven.dk

Bloggeren Mille Emilie giver her ideer til indretning af alle dele af hjemmet såvel som udendørs projekter. Det hele er krydret med indlæg om tilværelsen som mor og rejseoplevelser.

boligcious.dk

Her er det Malene Marie Møller, der arbejder som boligstylist, der deler ud af sine gode råd og ideer til boligindretning. Her kan du finde konkret inspiration til hver enkelt rum i dit hjem, ligesom du også finder flere DYI-projekter og ideer til at bringe mere kunst ind i dit hjem. Der er også skrevet tanker om udelivet samt anbefalinger til steder, hvor du kan gå på shopping.

thatnordicfeeling.com

Her præsenterer journalisten Rikke sin passion for nordisk design og interiør. På bloggen deler Rikke sine indretningsideer, nordisk livsstil og glimt fra hendes eget liv.