Nyt afsnit af podcasten: Få gode råd til omlægning af lån i ’Boligkvarteret’

Foto: Boligsiden

Der kan være mange penge at hente ved at omlægge sit boliglån, men det kan være en svær og uoverskuelig proces at komme i gang med. I det nye afsnit af podcasten ’Boligkvarteret’ kan du høre om fordelene ved låneomlægning og få gode råd med på vejen.

Er det en god idé? Hvornår er tiden den rette? Hvordan får jeg mest ud af det? Og hvor meget skal det koste?

Der kan være mange spørgsmål forbundet med at omlægge sit boliglån, og det kan for mange synes uoverskueligt, uigennemsigtigt og i det hele taget besværligt at begive sig ud i.

Omvendt kan der være mange penge at spare, hvis man finder en bedre løsning ud fra sin aktuelle situation og behov frem for at holde fast i sit nuværende lån.

Spørgsmålet er så, hvordan man griber det bedst an?

I det nye afsnit af podcasten ’Boligkvarteret’, som Boligsiden udgiver i samarbejde med Partnermedier, får du gode råd med på vejen til at omlægge lån.

I afsnittet gæster Nicolaj Christensen, der er indehaver af virksomheden Pengerådgivning.dk, som tilbyder uvildig bank- og boligrådgivning.

Sammen med Birgit Daetz, boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden, giver Nicolaj Christensen dig den nødvendige viden om låneomlægning ud fra det nuværende boligmarked.

Planlægning er afgørende

Uanset, hvor i processen du er som boligkøber, boligsælger eller boligejer, pointerer både Nicolaj Christensen og Birgit Daetz, at planlægning er ganske centralt.

Eksempelvis fortæller Birgit Daetz også om den seneste udvikling på boligmarkedet i podcast-afsnittet.

På Boligsiden har man nemlig iagttaget, at der igen begynder at være mere handelsaktivitet, efter markedet fik en kraftig opbremsning i sidste halvår af 2022 som følge af den pludselige tumult i samfundsøkonomien på daværende tidspunkt.

Det skyldes, at der nu er kommet lidt mere ro og stabilitet i blandt andet renteniveauet, som gør, at flere kan planlægge deres bolig -køb og salg, lyder det.

Også Nicolaj Christensen pointerer, at planlægning er helt centralt for, at man som boligejer får de bedste lånevilkår. Han er dog fortaler for, at man ikke planlægger for langt ud i fremtiden men i stedet handler ud fra en kortere tidshorisont.

”Det er naivt at planlægge sin økonomi på 30 år,” siger Nicolaj Christensen blandt andet om det klassiske 30-års realkreditlån.

Hør i podcasten, hvorfor han er af den overbevisning, og hvad han i øvrigt anbefaler for at få det bedste boliglån.

Lyt til podcasten før din nabo her på Boligsiden, på Spotify, Apple Podcast, eller hvor du normalt lytter til podcast.

Find mere om