Betalt indhold

Beregn lån

Låneberegneren hjælper dig i gang. Har du fundet en specifik bolig og ønsker at se hvordan dine månedlige udgifter ville være, hvis du skulle optage et lån til den bolig. Så kan du benytte denne låneberegner til at se, hvilke lån du kan vælge og hvor meget de vil koste dig. Få øjeblikkeligt overblik over dine låneoptioner med vores intuitive låneberegner – et værktøj, der gør planlægningen lettere for enhver boligejer.

Låneberegner

Boligtype(Påkrævet)
Vælg hvilken boligtype du vil købe
Bank(Påkrævet)
Vælg hvilken bank du vil beregne hos
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

* Du skal min. have 5% af boligens pris i udbetaling. Vær opmærksom på, at der også er omkostninger til bl.a. advokat, rådgivere og tinglysning ved et boligkøb, og at du skal have penge til disse udgifter.


Spørgsmål som er relevante ifm. optagelse af et lån

Hvad kan jeg købe hus for?

Det afhænger af flere faktorer, inklusive din indkomst, eksisterende gæld, kreditvurdering, renteniveauet, og de tilgængelige låneoptioner. Banker og finansieringsinstitutter har ofte retningslinjer for, hvor stor en del af din indkomst, der må gå til betaling af lån (ofte omkring 1/3), hvilket kan bruges som en indikation af, hvor meget du kan låne. Du skal også tage højde for eventuel udbetaling, løbende omkostninger, og ikke mindst ønsker til din egen privatøkonomi og livsstil. Beregn hvad du kan købe for?

Hvad koster det at låne en million?

Omkostningerne ved at låne en million afhænger primært af rentesatsen og lånets løbetid. Du kan bruge låneberegneren, som beskrevet ovenfor, for at beregne de månedlige ydelser, og dermed finde den samlede omkostning af lånet over hele løbetiden. Husk at inkludere eventuelle yderligere omkostninger som stiftelsesomkostninger, tinglysning osv.

Realkreditkurser?

Realkreditkurser refererer til prisen på realkreditobligationer, som er den finansieringsform, der anvendes til at yde realkreditlån. Kursen på en realkreditobligation kan være over eller under 100. Jo tættere kursen er på 100 jo bedre er lånet at optage.
Hvordan kurserne på realkreditobligationer bevæger sig afhænger af en række faktorer som renteniveauet, økonomien generelt, og efterspørgslen efter obligationerne.