Top 5: Se Danmarks mest populære boliger

Foto: Boligsiden.

Særligt én bolig på markedet har fået prikket til nysgerrigheden blandt landets boliginteresserede. Med over 70.000 klik er det den absolut mest sete via Boligsiden.dk. Her kan du se hele top fem over de mest populære villaer, rækkehuse og ejerlejligheder.

Selvom villaen på Vedbæk Strandvej 344 har tiltrukket sig ganske meget opmærksomhed, er den endnu ikke solgt. Over 70.000 besøgende på Boligsiden.dk har klikket sig videre til den spektakulære bolig i Nordsjælland, der har været til salg i knap tre år. Ingen andre boliger i udbud har høstet ligeså mange klik. Retter man blikket et nøk ned mod den næstmest populære bolig, der er til salg, går turen til Jørgasvej 1A i Vejle, der er set knap 44.000 gange.

Begge villaer er til salg for henholdsvis 55 og 30 millioner kroner, og det er generelt eksklusive boliger, der kan bryste sig af meget høje udbudspriser, som får det til at krible i musefingeren, når danskerne surfer på bølgen af boligannoncer.

”Det er de færreste, der har råd til at købe en bolig til et tocifret millionbeløb, men det er gratis at kigge, og det benytter folk sig af i stor stil. I dag hvor boliginformation og billeder er tilgængelige på nettet, kan du sidde hjemme i sofaen og kigge ind af vinduerne på noget af det mest ypperlige liebhaveri på markedet. Og det er uden tvivl nysgerrighed og fascination, der vækker interessen for de meget dyre boliger,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Et godt boligkup

Det er dog ikke kun de boliger, der har de tungeste prisskilte om skorstenen, der vækker folks interesse. Også de boliger, som dufter af et kup, melder sig i toppen over de mest sete.

På markedet for ejerlejligheder gælder det eksempelvis kælderlejligheden i Willemoesgade 29 på Østerbro i København, der er blevet klikket på 28.000 gange. Det placerer den i top over de mest populære ejerlejligheder på markedet.

”Med en pris på 2,7 millioner kroner for 247 kvadratmeter er der tale om en ekstremt lav kvadratmeterpris for området, som ellers er kendt for høje boligpriser, så det er klart, at netop den her bolig vækker opsigt. Og når noget lyder til at være for godt til at være sandt, bliver man jo nødt til at få syn for sagen,” siger Birgit Daetz.

Herunder kan du se lejligheden i Willemoesgade 29 og de øvrige på toplisterne over de mest sete villaer, rækkehuse og ejerlejligheder, der er i udbud lige nu.

Top 5: Mest populære boliger

VILLAER

Boligerne er ikke længere til salg!

EJERLEJLIGHEDER

Boligerne er ikke længere til salg!

RÆKKEHUSE

Boligerne er ikke længere til salg!

(Et klik er defineret som et klik fra Boligsiden.dk videre til den pågældende ejendomsmægler, der har boligen i udbud. Kilde: Boligsiden.dk.)