Top 5: Her er Danmarks dyreste håndværkertilbud

Håndværkertilbud

Foto: Boligsiden.

Kun i Gentofte: Håndværkertilbud for syv millioner kroner. Glem alt om boliger, du får for en slik. Selv håndværkertilbuddene er en millioninvestering i Gentofte.

Der er ca. 2.200 villaer og rækkehuse til salg, der makismalt koster 500.000 kroner. Mange af dem er pæne, velholdte ejendomme, der er lige til at flytte ind i. Med den viden i baghovedet skulle man tro, at håndværkertilbud var noget, man fik næsten forærende for et par hundrede tusinde kroner. Det er det også nogle steder i landet, men ikke i Nordsjælland og ikke i Aarhus.

I Gentofte kan du købe et håndværkertilbud for lige knap syv millioner kroner, og for den pris får du 186 kvadratmeter bolig, der skal renoveres fra top til tå både udvendig og indvendig.

Aarhus kan også være med. Her er prisen nede i knap 2,5 millioner kroner, men heller ikke her er der altså tale om en foræring.

”Håndværkertilbuddet er jo ikke en præcist defineret term. Her er tale om en talemåde, der repræsenterer en bolig, der trænger til istandsættelse, og som typisk er billigere end lignende boliger i samme størrelse i området”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Top 5: Danmarks dyreste håndværkertilbud

  1. Minthøjvej 16, 8210 Aarhus V

Aarhus kan også være med, når der er tale om håndværkertilbud i den mere bekostelige ende af skalaen. Her i form af en villa på 118 kvadratmeter i Aarhus V. Her betaler du for beliggenheden, for villaen kræver lidt førstehjælp, før den for alvor bliver drømmehuset. Udbudspris: 2.495.000 kr.

  1. Biskop Svanes Vej 24B 

Rudersdal Kommune snupper fjerdepladsen over dyreste håndværkertilbud. Her er du tæt på Rude Skov og i cykelafstand fra bymidte og station, men før idyllen for alvor indtræder, skal du have gang i værktøjskasse, snedker-, murer, og malerfærdigheder. Udbudspris: 2.700.000 kr.

  1. Kongestien 75, 2830 Virum 

Håndværkertilbud eller hus til nedrivning. Du bestemmer selv. Virum ligger i Lyngby-Taarbæk kommune, der hører til landets dyreste. Men her får du rabat, for huset koster over 9.000 kroner mindre pr. kvadratmeter end kommunens gennemsnit; Men det er stadig små tre millioner kroner for en grund, hvor du så skal bygge et nyt hus. Og det er ikke så tosset i hjertet af Virum. Udbudspris: 2.845.000 kr.

  1. Bakkedraget 3, 2860 Søborg

For mindre end den halve pris af Danmarks dyreste håndværkertilbud, får du Danmarks næstdyreste håndværkertilbud. Villaen er for dig, der drømmer om selv at skabe det perfekte hjem, og du får rig mulighed for at bruge dine skaberevner i denne villa, hvis kvadratmeterpris ligger 5.800 kroner under kommunens gennemsnit. Udbudspris: 2.895.000 kr.

  1. Kærmindevej 34, 2820 Gentofte 

Danmarks dyreste håndværkertilbud ligger i Gentofte. Her får du en stor villa på 186 kvadratmeter i et godt kvarter. Men du skal have gang i en gennemgribende renovering, hvis du vil køre Bo Bedre-stilen. Forbered dig på at sætte håndværkerne i sving! Udbudspris: 6.995.000 kr.

Find mere om